Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biri size yanlışlıkla 30 tl gönderse ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fullwar
Üye
30 TL dağıtılıyormuş öyle dediler. Tubiş çık paraları bakalım. Eğer ödemezsen...
bi gönderin bakalım düşünme fırsatımız olsun yaşayalım o duyguyu ondan sonra nasıl davranırım karar verelim yani
Tuba
Üye
geri gönderirdim yani mağdur etmek istemem karşı tarfıda kontor olarak gteldiğinde kolay çünkü tel no biliniyor
ama banka gibi bişey bilmiyorum bulunması lazım bulamaz isemde o parayı harcamam dağıtırım gider...
geri gönderirdim yani mağdur etmek istemem karşı tarfıda kontor olarak gteldiğinde kolay çünkü tel no biliniyor
ama banka gibi bişey bilmiyorum bulunması lazım bulamaz isemde o parayı harcamam dağıtırım gider...