Biri Beni Durdursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VoLo

Üye
paylaşım için teşekkürler.güzel programlar.arşive ekledim hemen

turgay89

Üye
walla hepsini indirdim insallah sx1de calısır.. emegine saglık.. devamını beklioruz

Lost

Üye
[quote name='tameriscen' date='Apr 20 2006, 03:35 PM' post='358380']
Bu program da rehberinizdeki kişilerin her biri için ayrı ayrı efekt ayarlayabiliyorsunuz.... (FsCaller Gibi ama bu daha renkli )

Gelen ve giden aramalarda calısır...

Eline emeğine klavyene sağlık paylaşmaktan hiç bir zaman vazgeçme kardeşim. ama ben bunu indirmeyi başaramadım ya. şu efect programını dosyanın mevcut olmadığını soyluyor

<div class='quotetop'>(tameriscen &#064; Apr 20 2006, 02&#58;19 PM) [post=319849]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bedava mesaj programı
Bu program,telefonun yaptığı çağrıları harf olarak kodluyor ve karşıda decode yaparak harfe dönüştürüyor,karşı tarafın telefonunda göndericinin telefonundan yapılan çağrılar harflere dönüştürülüyor ve ekranda mesaj olarak çıkıyor.Göndericinin telefonu her harf için ayrı uzunluklarda çağrılar atıyor.

<span style="color:#FF6666">Ama dikkat edilmesi gereken noktalar var :</span>
1.Program her iki tarafta da yüklü olmalı ve mesaj gönderme sırasında program karşı tarafta da AÇIK olmalı.
2.Mesajlar çağrı şeklinde kodlanıp karşıya ARAMA şeklinde gönderilirken karşı taraf gelen çağrılara cevap vermemeli ve meşgule düşürmemeli,yoksa mesaj bozulur,gönderilmesi iptal edilir.
3.Numaralar uluslararası formatta girilmeli (+90555... şeklinde.)

<span style="color:#FF6666">kullanım:</span>

1-Ilk olarak SetNumber seçeneğine girilir.
2-Sonra mesaj yollanacak numara yazılır(+90 ile başlayarak)
3-Sonra SetMessage seçeneğine girilir.
4-Mesaj yazılır.
5-Send seçeneği seçilir.Ondan sonra telefon mesajı kodlayarak karşı tarafa çağrı şeklinde (arama yaparak) yollar.

alıntıdır

[/b][/quote]emeğine sağlık

ellerine eme&#287;ine sa&#287;l&#305;k alttaki linkler ölü ama,tekrar upload edersen çok iyi olur...

SmartGuard Por FULL
ve
Bu program da rehberinizdeki ki&#351;ilerin her biri için ayr&#305; ayr&#305; efekt ayarlayabiliyorsunuz.... (FsCaller Gibi ama bu daha renkli )

Gelen ve giden aramalarda cal&#305;s&#305;r...
indirrr

Konu Sahibi
linkleri yeniliyorum fakat tekrar denediğimde hata veriyor. nasıl yapıcaz bunu?

hemenpaylas.com a upload etmeye çalış istersen

Konu Sahibi
hemen paylaş com&#39;dan smartguard linki

animasyonlu çağrı

mevlut

Üye
olmuş olmuş saol devamını bekleriz kardeş....

jeacona

Üye
beyler hepinizin eline sağlık

eon

Üye
smartguard&#39;i deneyeniniz var mi ? bir yan etkisi falan yoksa kurabilirim bunu

forza756

Üye
Saolasın ise yarar prog. war

Konu Sahibi
çoğu programı bizzat kendim kurdum denedim.
smartguard programı çok güzel bir program. mum sms ve smartcrypto programının birleştirilmişi ve sadeleştirilmişi. ayrıca daha bir çok özellikleri var.

eon

Üye
smartguard&#39;i indirdim de .sis uzantili degil ne yapacagim ?

Konu Sahibi
yanlışın var dostum hepsi sis.
eğer inmezse bana pm den mail adresini ver. mail atayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...