Biri bana acilen baksın nolur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
Biri bana acilen baksın nolur

haltie

haltie

Üye
o sistem dosyası o klasörün gözükmesi için cihazın h.ackli olması lazım xplore kurman lazım o zaman gizli sistem dosylarını grebilirsin

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
o sistem dosyası o klasörün gözükmesi için cihazın h.ackli olması lazım xplore kurman lazım o zaman gizli sistem dosylarını grebilirsin

onu yaptıgım zaman 3 saniye osnra kapanıo bi çare yokki :S

haltie

haltie

Üye
ne kapanıyor:hmmm

haltie

haltie

Üye
hiç bir şey olmaz uygulama oyun tema sorunsuz yüklenir sadece

haltie

haltie

Üye
kardeşim o konuda arkadaşın verdiği o klasöre atacaksın dediğine göre müzikçalar değişiyor.

o klasörü açmak içinde sistem klasörlerine erişiyor olabilmen lazım başka yolu yok maalesef.bir dosya yönetici programı kurucaksın ama önce cihazın h.acklenmesi gerekmekte.

verilen ekteki dosyayı telefona atıcaksın daha sonra telefondan xplore yada farklı bir programa girip o dosyayı belirtilen klasöre atıcaksın bu kadar.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
O denilen klasöre ulaşmak için sistem dosyalarına erişimi açmaya gerek en azından n73 n95 v.s tellerde mustemelen n72 de öyledir sistem dosya erişim sys private dosyalarını açar arkadaşım x plorede ayarlara gir gizli ve sistem dosyalarını göster de klasör görünür indirdiğin yamayı o klasöre at tamamdır

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim o konuda arkadaşın verdiği o klasöre atacaksın dediğine göre müzikçalar değişiyor.

o klasörü açmak içinde sistem klasörlerine erişiyor olabilmen lazım başka yolu yok maalesef.bir dosya yönetici programı kurucaksın ama önce cihazın h.acklenmesi gerekmekte.

verilen ekteki dosyayı telefona atıcaksın daha sonra telefondan xplore yada farklı bir programa girip o dosyayı belirtilen klasöre atıcaksın bu kadar.

tamam arkadaşın bana önerdigi dosyayı yüklemeye çalıştım ama bilinmeyen dosya biçimi dedi benim dosya yöneticiler bölümünden gizli dosyaları gösteren bi dosya yöneticisi bulamam lazım ama bulduklarımda isdio :S bazılarıda internete baglanıo :S

--------------- Ekleme ---------------

O denilen klasöre ulaşmak için sistem dosyalarına erişimi açmaya gerek en azından n73 n95 v.s tellerde mustemelen n72 de öyledir sistem dosya erişim sys private dosyalarını açar arkadaşım x plorede ayarlara gir gizli ve sistem dosyalarını göster de klasör görünür indirdiğin yamayı o klasöre at tamamdır

bende bitane dosya yöneticisi var fexplorer o olmazmı çünki xplore internete baglanıo

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
X plore internete niye baglanıyo sadece güncel sürüm kontrol edilsinmi diye sorarsa hayır de

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ALper , n72yi sat n73 al sen de rahat et biz de :d:

haltie

haltie

Üye
:ehe Alper kardeşim olucak olucak buraya kadar geldik :ehe

teomaniaa

teomaniaa

Üye
N73 V.4.0839.42.2.1 i yüklersen sanırım aradığın çözümü bulabilirsin ... :oke:

haltie

haltie

Üye
cihaz n72

punqermojo

Üye
    Konu Sahibi
yaa tmm gerek kalmadı adam yanlış yere açmış konuyu konu s60 v3 için aa

--------------- Ekleme ---------------

ALper , n72yi sat n73 al sen de rahat et biz de :d:
çok çektim abi ya bu telefondan :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt