Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Önce cımbızla saçlarını çekerim, kirpiklerine ağda yaparım, burnunu çekiçle kırarım, dişlerini yan keski ile keserim, göbeğini matkapla delerim, kaburga kemiklerine balyoz vurrum, Ayak parmaklarını bir bir keserim sonra sütyen ve etek giydirip forması giydirip Amasya'daki Boraboy Gölüne atarım.
boraboy golünü nerden biliyorsun?
Abartmaya gerek yok altı üstü kafanda cam bir sürahi kırarım sonra elini matkap ile delerim daha sonra elini sabitlerim parmaklarini ispiral ile keserim canım sıkıldıkça kafana 3310 atarım sonra hedef tahtasına koyup elmayı kafana yerine ağzına koyarım birkaç deneme yaparım daha daha sonra maxicep hesabını çalıp sınırsız ban atarım ve birkaç çamaşır suyu içiririm sonra yağmurlu havada yüksek bir binanın tepesine paratoner olarak bağlarım. Dur daha yaşıyorsan seni gelin ile kaynananın arasına koyarım
hikmet366
Üye
Açısız Ölüm Kafandan Tam 1 mermi
_YldZEneS_
Üye
uçaktan paraşütsüz atarım hem uçma keyfi hemde 2sn de tik
Bahaxi
Üye
önce bi arsa kiralarım sonra toprağı kazarım senide iple bağlayıp oranın içine atarm .sonrada üstüne beton dôker.betonun üstüne rahatsız etmeyiniz yaşamaya çalışıyorum" yazardım
Murat Alper
Üye
elektrikli testereyle doğrayarak öldürürüm
achambo
Üye
direk vururum midesinden
smh60
Üye
27 yerinden bıçaklarım
PixelWolf
Üye
niye öldüriyim ki bana birşey yapmadı
Dracule Mihawk
Üye
satanist degilim ama.. Sakaklarndan actigim iki paralel delik ile hayatina son verebilirim..
iOSait
Üye
makinali testere ile seni kiyma sapip kasapta satabilirim
Baskentliia
Üye
neşter ile yüzünü parçalayım tımsahlara yem etmek...
darkhan1234
Üye
sana heparin enjekte edip vücuduna küçük küçük kesikler açacağım yarım saat arayla
not: heparin pıhtılaşmayı önleyici
Murat Alper
Üye
bazuka ile öldürürüm
serecans
Üye
sen galiba Samsunlusun tefecilere veririm valla onlar ne yapacağını bilir
Murat Alper
Üye
evet Samsunluyum ben hiç elimi sürmem yemeğine zehir katıp oldururum