Birbirimizi Öldürüyoruz! Bir üsttekini öldür!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
balta ile kafanı ortadan ikiye ayırıp öle öldürürüm seni :destere::destere:

Bahaxi

Bahaxi

Üye
senin makarnana ketcap diye senin kanini katarim.sana yedirtirim.midenin bulanmasini beklerim . en sonundada yere dusunce yerde sana kafa atarim ve buyuk son :)

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Catali gözüne sokarim

Murat Alper

Murat Alper

Üye
senin makarnana ketcap diye senin kanini katarim.sana yedirtirim.midenin bulanmasini beklerim . en sonundada yere dusunce yerde sana kafa atarim ve buyuk son :)

kardeşim o nasıl öldürme fantazisi öyle ya naptın sen :kop::d:

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Adam çok kitap okuyor :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
seni önce rehin alırım önce bi güzel bağlarım önce bi güzel su stıp döverim sora bi su atıp 350bin watt elektiriği verip oda su attıktan sora öle öldürürüm :d:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
1 kaşık suda boğarım seni :pro:

frk uzn

frk uzn

Üye
Susturuculu tabancayla öldürürüm seni

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
kafanı hedef tahtası yapıp 5310 atarım

Bahaxi

Bahaxi

Üye
:D
kafana saksi atarim :)

Bahaxi

Bahaxi

Üye
karnina sagdan soldan kafa atardim :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Azat ettim seni. Vakti gelince öl işte. Uğraştırma beni...

.caner.

.caner.

Üye
Ta ta ta öldün cıq. :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Otobüste otururken güzel bir kızla tanış.Kız seni evine çağırsın.Sen o mutlulukla hemen kabul et ve git.Kız organ mafyası çıksın ve seni değil böbreklerini sevdiğini anlayarak öl...

- - - Eklendi - - -

Filmin fazla etkisinde kaldım :/

.caner.

.caner.

Üye
Sevgilinle sinemaya git sinemada koltuğa kanlı bir iğneye otur :d: Aids ol üstüne sıtma ol vücutta bağışıklık sistemi coksun veba ol öl :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Otobüste otururken güzel bir kızla tanış.Kız seni evine çağırsın.Sen o mutlulukla hemen kabul et ve git.Kız organ mafyası çıksın ve seni değil böbreklerini sevdiğini anlayarak öl...

- - - Eklendi - - -

Filmin fazla etkisinde kaldım :/

Hangi film o? :D

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Kurgu tam olarak filmden değil aslında :D Ölümlü bir film izliyordum adını şimdiden unuttum bak yarın uykum açılınca bakarım adına filmde en beklenmeyecek şekilde çocuğun sevgilisi suçlu çıkıyordu.O esnada dh'deki böbrek.avi konularını gördüm.Üstüne birde bugün otobüste bir kızla tanışınca öyle değişik bir şey oldu :ehe

Sevgilinle sinemaya git sinemada koltuğa kanlı bir iğneye otur :d: Aids ol üstüne sıtma ol vücutta bağışıklık sistemi coksun veba ol öl :D

Üstteki elemana ekşınlı ölüm yok.Maganda kurşununa gidiceksin.

- - - Eklendi - - -

Bu arada bana aids ile öl dedin.Geçenlerde de beni freddie mercury'e benzetmişlerdi.Aman kariyerim benzesin sonum benzemesin tü tü tü tü

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Kurgu tam olarak filmden değil aslında :D Ölümlü bir film izliyordum adını şimdiden unuttum bak yarın uykum açılınca bakarım adına filmde en beklenmeyecek şekilde çocuğun sevgilisi suçlu çıkıyordu.O esnada dh'deki böbrek.avi konularını gördüm.Üstüne birde bugün otobüste bir kızla tanışınca öyle değişik bir şey oldu :ehe

Üstteki elemana ekşınlı ölüm yok.Maganda kurşununa gidiceksin.

- - - Eklendi - - -

Bu arada bana aids ile öl dedin.Geçenlerde de beni freddie mercury'e benzetmişlerdi.Aman kariyerim benzesin sonum benzemesin tü tü tü tü

Karışıkmış bayağı. :D