iOSait
Üye
Üstüne dinamit yerleştirip öyle oldururum seni
Horozlayarak öldürür um seni
Üstüne dinamit yerleştirip öyle oldururum seni
senin makarnana ketcap diye senin kanini katarim.sana yedirtirim.midenin bulanmasini beklerim . en sonundada yere dusunce yerde sana kafa atarim ve buyuk son![]()

Otobüste otururken güzel bir kızla tanış.Kız seni evine çağırsın.Sen o mutlulukla hemen kabul et ve git.Kız organ mafyası çıksın ve seni değil böbreklerini sevdiğini anlayarak öl...
- - - Eklendi - - -
Filmin fazla etkisinde kaldım :/

Hangi film o?![]()
Ölümlü bir film izliyordum adını şimdiden unuttum bak yarın uykum açılınca bakarım adına filmde en beklenmeyecek şekilde çocuğun sevgilisi suçlu çıkıyordu.O esnada dh'deki böbrek.avi konularını gördüm.Üstüne birde bugün otobüste bir kızla tanışınca öyle değişik bir şey oldu 
Sevgilinle sinemaya git sinemada koltuğa kanlı bir iğneye oturAids ol üstüne sıtma ol vücutta bağışıklık sistemi coksun veba ol öl
![]()
Kurgu tam olarak filmden değil aslındaÖlümlü bir film izliyordum adını şimdiden unuttum bak yarın uykum açılınca bakarım adına filmde en beklenmeyecek şekilde çocuğun sevgilisi suçlu çıkıyordu.O esnada dh'deki böbrek.avi konularını gördüm.Üstüne birde bugün otobüste bir kızla tanışınca öyle değişik bir şey oldu
Üstteki elemana ekşınlı ölüm yok.Maganda kurşununa gidiceksin.
- - - Eklendi - - -
Bu arada bana aids ile öl dedin.Geçenlerde de beni freddie mercury'e benzetmişlerdi.Aman kariyerim benzesin sonum benzemesin tü tü tü tü