Birbirimizi Öldürüyoruz! Bir üsttekini öldür!!!

Sponsorlu Bağlantılar

BYFECI

BYFECI

Üye
Derini yüzer, tuz basarım. Sonrada satırla doğrarım.

Bahaxi

Bahaxi

Üye
fblileri öldürmüyorm :tebessüm:

BYFECI

BYFECI

Üye
:tebessüm: Enes nerdesin gelde seni öldürelim :D

pslck_41

pslck_41

Üye
Gözlerine tornavida sokarım

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

BYFECI

BYFECI

Üye
Testere ile ortadan ikiye bölüp müzeye koyarım, 2 resim arasındaki 7 farkı bulun derim.

pslck_41

pslck_41

Üye
Üstünde ütü yapar ütü bitince mangal yaparım. Biraz kezzap dökerim. Gözünde sigara söndürürüm. Tek tek tırnaklarını çekerim. Sünnet ederim. Dişlerini çekerim. Ölürsün :)

pslck_41

pslck_41

Üye
Üstünde ütü yapar ütü bitince mangal yaparım. Biraz kezzap dökerim. Gözünde sigara söndürürüm. Tek tek tırnaklarını çekerim. Sünnet ederim. Dişlerini çekerim. Ölürsün :)

BYFECI

BYFECI

Üye
Seni çamaşır makinesine atarım yarım saat sonra çıkartırım. Fırına atarım 10 dk sonra çıkartırım. Klozete atarım 5 dk. sonra çıkartırım. En son sobaya atarım geberirsin.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Once karnina diz atip sag dirsegimle suratina indirip sol yumrugumla suratina bi tane indiririm. Sonrada boynunu kolumun altinda sıkıstırıp boynunu cevirerek oldurum

BYFECI

BYFECI

Üye
Kafana sıkar giderim.

hikmet366

hikmet366

Üye
aslanlara yem olarak veririm

BYFECI

BYFECI

Üye
Seni öldürmem. Hayatın boyunca işkence yaparım :zzz:

kerem28yuksel

Üye
senı bır adaya gonderırım ve yanına da
sabrı ve top

sonra gerısını sabrı halleder ;)

enterneoll

enterneoll

Üye
üstteki üyeyi alıcaksın bayılmaya yakın olana kadar dövüceksin sonra pencereyi açıp pencerenin araya kafayı koyup pencereyi hızlıca patlatıcaksın :ehe

Bahaxi

Bahaxi

Üye
seni gökdelenin en tepesine çıkartıp aşağı doğru sarkıtırm gücüm tükendiginde bırakır ve aşağı doğru düşüp ölmeni izlerdm :ehe

BYFECI

BYFECI

Üye
Senle maça gidelim :)

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
:tebessüm: Enes nerdesin gelde seni öldürelim :D

babam sinirden şarj makinesini kırdı komşunun makinesini kullanıyorum :) dur önce ben seni öldüreyim de sonra halin kalırsa beni öldürürsün :)
önce güzelce bir una buluyoruz sonra işkembe çorbasınin içine atıyorüz suyunu süzup güneşte kurutuyoruz daha sonra gs forması giydirip jumping yaptırırken ipi kesiyoruz daha daha sonra düşeceği yere lağam golü yapıyoruz daha daha daha sonra mayın tarlasına koyup üstüne c4ü verip üstüne nükleer bomba atıyorüz.
Yani birazçık benim gibi merhametli olun :D :D :D

ka_za

ka_za

Üye
Naptin kardeşim sen öle :D uzak durun bu adam tehlikeli :)

BYFECI

BYFECI

Üye

babam sinirden şarj makinesini kırdı komşunun makinesini kullanıyorum :) dur önce ben seni öldüreyim de sonra halin kalırsa beni öldürürsün :)
önce güzelce bir una buluyoruz sonra işkembe çorbasınin içine atıyorüz suyunu süzup güneşte kurutuyoruz daha sonra gs forması giydirip jumping yaptırırken ipi kesiyoruz daha daha sonra düşeceği yere lağam golü yapıyoruz daha daha daha sonra mayın tarlasına koyup üstüne c4ü verip üstüne nükleer bomba atıyorüz.
Yani birazçık benim gibi merhametli olun :D :D :D

Bunu sen istedin :sirit:

Önce cımbızla saçlarını çekerim, kirpiklerine ağda yaparım, burnunu çekiçle kırarım, dişlerini yan keski ile keserim, göbeğini matkapla delerim, kaburga kemiklerine balyoz vurrum, Ayak parmaklarını bir bir keserim sonra sütyen ve etek giydirip forması giydirip Amasya'daki Boraboy Gölüne atarım.