Biraz Gülelimm..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Biraz Gülelimm..

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Teşekkürler, valla Kemal Sunal'ın yerini kimse dolduramaz.

cazgir

Üye
Teşekkürler arada sırada gülmekte lazım

s.a.d.o_0.0.0.8

Üye
paylaşım için çok saol arada sırada gülmek gerekiyor....................

S1FR3K1R1C1

Üye
<div class='quotetop'>(FrontmaN &#064; Mar 14 2006, 02&#58;08 PM) [post=297099]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Teşekkürler, valla Kemal Sunal&#39;ın yerini kimse dolduramaz.
[/b][/quote]Haklısın Kimse Dolduramaz Allah Rahmet Eylesin O Bizi Güldürdü Allah&#39;da Onu Güldürsün..

kikaksk

kikaksk

Üye
efsane olarak tarihe gecti benı su ana kadar ondan cok güldüren cıkmadı allah rahmet eylesin mekani cennet olsun..

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
tşk...

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
<div class='quotetop'>(kikaksk &#064; Mar 14 2006, 03&#58;28 PM) [post=297175]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
efsane olarak tarihe gecti benı su ana kadar ondan cok güldüren cıkmadı allah rahmet eylesin mekani cennet olsun..
[/b][/quote]

amin

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
böyle birisi daha gelmez

hidayet

hidayet

Üye
insan onun filmlerini ne kadar izlerse izlesin hep gülüyor onun gibisi zor bulunur

kırizantem

Üye
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Mar 15 2006, 09&#58;18 AM) [post=297683]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
insan onun filmlerini ne kadar izlerse izlesin hep gülüyor onun gibisi zor bulunur
[/b][/quote]

doğru katılıyorum

impavidus

impavidus

Üye
Kemal Sunallar kolay gelmiyor hangi filmi olursa olsun her izlediğimde bir daha gülüyorum,ne zaman ne olacağını ezbere bildiğim filmlerinde bile ekran karşısından kalkamıyorum.Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.

Lost_Boy

Lost_Boy

Üye
keşke ölmeseydi daha fazla gülerdik yinede saol

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(impavidus &#064; Mar 15 2006, 04&#58;55 PM) [post=297873]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kemal Sunallar kolay gelmiyor hangi filmi olursa olsun her izlediğimde bir daha gülüyorum,ne zaman ne olacağını ezbere bildiğim filmlerinde bile ekran karşısından kalkamıyorum.Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.
[/b][/quote]

bizde ne yapalım elimizdeki m.ali erbillerle cem yılmazlarla yetinmek gerekiyo..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...