0sıfırcı
Üye
başlamaparayı bulursam başlıycam
başlamaparayı bulursam başlıycam
niye kınebaşlama
sigara içmek iyi değilniye kıne
la dünyaya kazığı sen çaktın biz değil nolacak hoş abartma sendesigara içmek iyi değil
dünyaya kazığı çaksa çaksala dünyaya kazığı sen çaktın biz değil nolacak hoş abartma sende
sebep adam elması bile almadan gitti. sende hala beleş beleş diye geçindünyaya kazığı çaksa çaksa
Payitaht Abdulhamid çakardı
hepsinin kapak fotosu aynı. şunlara tutuluyorum arkadaş.millet kendini obje olarak kullanmaya bayılıyor.bizde bizim müslümanlara kızıyoruz... neyse sana bieşy demiycem ama şimdilik. neyse sonuç itibariyle yine mimik kıpırdamadıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
he yavhepsinin kapak fotosu aynı. şunlara tutuluyorum arkadaş.millet kendini obje olarak kullanmaya bayılıyor.
gördümyapay zeka kankam inanma. yoksa bu eleman burda olsa vergiye bağlanırdı diye düşünüyorum.he yav
bende direkt videoya giriyordu instada
forumdan izleyince yanyana
iki topgördüm
artık hiçbirşeye inanmıyorumyapay zeka kankam inanma. yoksa bu eleman burda olsa vergiye bağlanırdı diye düşünüyorum.
ne diyem Allah hidayet nasip etsin.

Tövbe Tövbe Ne Demek Hiç Bişeyartık hiçbirşeye inanmıyorum![]()

O kadın sahte. Ai ile yapmış dedigin gibi. Gemini logosu var, zaten anatomisi de bozuk.hepsinin kapak fotosu aynı. şunlara tutuluyorum arkadaş.millet kendini obje olarak kullanmaya bayılıyor.bizde bizim müslümanlara kızıyoruz... neyse sana bieşy demiycem ama şimdilik. neyse sonuç itibariyle yine mimik kıpırdamadı
hep öyleydiO kadın sahte. Ai ile yapmış dedigin gibi. Gemini logosu var, zaten anatomisi de bozuk.
İnstagram ne zamazingo bir yer olmuş yaw.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
asgari ücrete benziyor.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbuna da mı gülmiceniz
bu video ne zamanın da 20 tl veriyorlarmışHeriflerin gülmesi beni bitirdi ahahaMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız@Notxr @Dobraokuyucu @Baydırman @XXXturi01 @DarkredBlue61 @SymPsion @KomiserMemoli_12