apache61
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkür ederim Allah herkese istediğini verir inşAllah . Ben çok istemiştim artık kullanacak bir yanı kalmayınca N8 in ve sonunda elime geçti . Şükürler olsun .Hayırlı olsun.
İyi Günlerde Kullanın
Sağolasın hocam bütün paylaşımların için teşekkür ederim etmediysemHayırlı olsun
Teşekkürler ihtiyar gerçekten fark çok bariz hissediliyorHayırlı olsun
Hemde hiç kalmadı malesef bir koonoz facebook uygulamasıyla cutetubeye fittik . Şimdi apple store önümde jb ile . Çok teşekkür ederim ayriyettenHayırlı Olsun
Birde Zaten Symbian'ın Artık Kullanılacak Bir Yanı Kalmadı.İPHONE 5S Güzel Telefon Tekrar Hayırlı Olsun
Teşekkür ederim Empat sağolasınHayırlı olsun
Sağolasın hocam jb kullandığım için 7.0.6 da pusudayım şu anlıkhayırlı olsun güle güle kullan
İos 7.1 Güncellemesini yapmayı unutma
Facebook Bile Düzgün Değildi , Kullanışsızdı ama iphone ve androidde süperHemde hiç kalmadı malesef bir koonoz facebook uygulamasıyla cutetubeye fittik . Şimdi apple store önümde jb ile . Çok teşekkür ederim ayriyetten
Aynen öyle bildirimleri güvercinle getiriyorlardı sanki iki saatte açılıyordu . Yanlışın var NeXuS hocam en iyi mağaza iphonecakeFacebook Bile Düzgün Değildi , Kullanışsızdı ama iphone ve androidde süperŞimdi İstediğin Uygulamayı İndir En İyi Mağaza App Store J
Bende İphone 6 çıktığında onu alcamAynen öyle bildirimleri güvercinle getiriyorlardı sanki iki saatte açılıyordu . Yanlışın var NeXuS hocam en iyi mağaza iphonecake
Benim için ekran sıkıntı değil hocam bana küçük güzel geliyor yeterliBende İphone 6 çıktığında onu alcam5S i almama sebebim ekranının küçük olmasıydı o kadar yoksa ben şuanda 5S Kullanıyor Olucaktım
Üzgünüm dostum ama symbianda bir kişi fazla bile durdu , beni istemiyeni bende istemem hesabı çıktım o dünyadan birde pasaport bulabilsem tel içinHayırlı olsun Symbian bi kişi daha kaybetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?