mntsfth
Kapalı Hesap
Tıkla çözdür de
Çözdür diyorum tekrar..
2 saat sonra bakıyorum tekrar dondurulmuş...
Sadece google play store de oluyor.
Tıkla çözdür de
fırına at çözülürÇözdür diyorum tekrar..
2 saat sonra bakıyorum tekrar dondurulmuş...
Sadece google play store de oluyor.

fırına at çözülür![]()

Android tuner yukle istedigin yere yükle taşı sistem uygulamasi yap kisaca telofona hukmet
Link2sd kur. İstediğin uygulamayı sisteme gömer. Her zaman kullanırım. Başka bir şey denemene gerek bile yok.Arkadaşlar Ben İstediğim Bir Uygulamayı veya Oyunu Sistem Uygulaması Yapmak İstiyorum.
Bunu Nasıl Yapabilirim?
Birde Yapınca Güncelleme Alırmı?
ve Son Olarak bunu custom rom yükler gibi flash layarak mı yapıcam yoksa bir 3.parti uygulama ilemi şimdiden![]()
yardım yokmu
![]()
Yukledim nasi kullanacam? Or; google crome u varsayilan yapmakbistiyorum.Android tuner yukle istedigin yere yükle taşı sistem uygulamasi yap kisaca telofona hukmet
imzamdaki aroma installer konusundan yararlanabilirsiniz custom rom yukler gibi flashlamak icinArkadaşlar Ben İstediğim Bir Uygulamayı veya Oyunu Sistem Uygulaması Yapmak İstiyorum.
Bunu Nasıl Yapabilirim?
Birde Yapınca Güncelleme Alırmı?
ve Son Olarak bunu custom rom yükler gibi flash layarak mı yapıcam yoksa bir 3.parti uygulama ilemi şimdiden![]()
yardım yokmu
![]()

sistem uygulamalari format ile gitmez kullanici uygulamalari giderarkadaşlar bunlar formattan sonra silinir mi?
evetteşekkürler arkadaşlar. garanti olsun diye soruyorum. yani ben opera miniyi bu şekilde yapsam format atsam silinmeyecek mi

normal kullanimda ne ise sistem de de o olacakdirtelefonu çok kasar mı ki