Bir üyenin bana gönderdiği mesaj (Admin abiler bakın hele)

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bir üyenin bana gönderdiği mesaj (Admin abiler bakın hele)
Geçen gün bir üye bana mesaj attı ilgilenmeniz için şikayet ettim. Panelde biraz tartışılmış son noktayı Sait abi koymuş konu açmamı söylemiş. Fakat son günlerde tadilat işleri falan derken yoğundum 1 haftadır internetim yoktu mobil giriyordum şikayet takibine yeni baktığımda gördüm geciktiğim için kusura bakmayın özellikle Sait abi konu aç demişsin yeni gördüm açtım hemen. Mesajın ekran görüntüsünü aldım üyenin adı yazıyor hatta profilini de vereyim.

http://www.maxicep.com/uyeler/uye-2472493/bahabeey/

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ozanda baksın karar onun bu kişiyi gözüm tutmadı bir kaç sitede aynı isimle konusu var kimi yerde banlı bizimde böyle bir şeye ihtiyacımız varsa tartışılır karar verilir.Çünkü yanlış hatırlamıyorsam senin haber verdiğin gece zatı muhterem paralı iş yaparım gibi reklam yapıyordu çöpe aldım .

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Bir kaç yem atacak ondan sonrasını özele dökecek ve karşılığında ücret talep edecektir.

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve Nextman
EroL

EroL

Emekli Yönetici
Aynen Mustafa abinin dediği gibi dükkan olarak kullanacak burayı.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Pckopat*' Alıntı:
S.a Değerli Arkadaşlar;
Benim sitemiz adına bir önerim olacak, örneğin android uygulamalara o uygulamanın kullanım sıklığını ya da sınıflandıracak şekilde bir tablosal bilgi konulması kullacıların kullanım tercihlerini büyük ölçüde etkileyecektir. Konuyla ilgili diyelim ki android oyunlar içinde üst konu olarak ; En çok indirilen: ..
En yüksek boyutlu; .. gibi gibi alanlar açılarak 1'den 10'a kadar ya da daha fazla bir listede yapılmasıda olabilir. Bu sınıflandırma her konunun her köşenin kendi ilgi alanına göre yapılırsa üyenin ya da ziyaretcinin aradığını daha kolay bulmasına ayrıca eğer ilk kez giriş yapıyorsada ilgilendiği konularlada ilgili bilgi sahibi olup daha rahat seçim yapmasına yardımcı olacaktır. Bu işle ilgilenen kişiyle irtibata geçerseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar, iyi günler diliyorum.

Burda beleş konu varken yenisini açmayayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Beleş konu he :ehe aynını bana da atmış

EroL

EroL

Emekli Yönetici
PM'yi bende aldım. Bu tartışılabilir bana yararlı bir fikir gibi geldi. Kendimi baz alarak örnekliyorum, geçenlerde yeğenimin Galaxy Mega telefonuna oyun ve uygulama yüklemek istedim. Bilirsiniz ki ben Android'li cihaz kullanmadım ve bilgim çok sınırlı. Detayları geçersek sonuç olarak telefona 1 tane adam akıllı oyun yükleyemedim!

Üst konulara 1 adet oyun nasıl yüklenir açıklaması eklemek gerekli. Bu konu içinde gameloft, .gpk, vs.vs. her türlü oyunun nasıl yükleneceği en basit dille anlatılmalı. Arkadaşımızın önerdiği gibi üst konulara en baba oyunlar konusu açılabilir. Bu konuda Android için geliştirilmiş en kral oyunlar yer alabilir. En çok indirilen ve beğenilen oyunlar 2. bir üst konu olabilir, bu enleri çoğaltabiliriz.

Üst konularda sadece enleri tutarız, çoklu paylaşımlar yada 10 saat 100 saat harcanarak ortaya konulan, alıntı yapanlara hakkın haram edildiği konuları üste almayız. Bana mantıklı geldi bu sadece oyunlar için değil uygulamalar için de düşünülebilir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bencede yapılsın android geçecem :ehe Benimde bilgim sınırlı Androide nasıl oyun yüklenir gibi bir başllık olursa iyi de ziyaretçi çeker diye düşünüyorum. Mesela ben aldım telefonu bilgim yok ve forum geçmişim yok. Direk google amcaya yazarım bunu bir de en başa oturdukmu tamam.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Arkadaşın dediği şey nasıl yüklendiğini bilememesi değil ki? Adam android marketteki gibi sınıflandırma istiyor en çok indirilen, en çok beğenilen falan diye.

Bunun için de vbulletin sıralama özelliğini kullanabilir burada istediği kategoride uygulamayı seçip, en çok görüntülenen, cevap yazılan, değerlendirilen konuları sıralayabilir.

İnsanların .apk vs dosyaları yüklemeyi bilmemeleri başka konu. Eğer ki forumda bu tür içeriklerin nasıl yükleneceğine dair açıklamalar yok diyorsanız ben detaylı bir açıklama yapayım?
Bi dünya döküman var bu konuda..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Lütfü senden Admin olarak değil de bir Maxicep kullanıcısı olarak şunu istiyorum; Oyun kategorisinde 2 adet oyun nasıl yüklenir üst konusu var. Bunları aşağı alalım, 1 tane "Android Oyun Nasıl Yüklenir" konusu açalım. Bu konunun içinde her çeşit oyunun nasıl yüklendiği en basit ifadelerle açıklansın. gpk için cihaza bir uygulama yüklemek gerekiyormuş mesela, konu içinde bu uygulamanın linkini de verelim, uygulamanın nasıl çalıştığını da anlatalım.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Lütfullah'ın dediği gibi, üyenin anlatmak istediği forumda mevcut olan konular arasına en iyileri sınıflandırılmış şekilde öne çıkartmak.

Burda bunu en iyi sistem yapabilir ve buranın düz forum şeklinde değilde ana sayfa portal şeklinde bir ara yüze sahip olması gerekir.
Yada android bölümünde çok sağlam birine ihtiyacımız var teker teker konuları ayıklayıp üst konuda toplamalı ve konu kapalı olmalı.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Aslında aramızda birisi olacak tüm baba oyunları indirip tek tek yandisk veya google upload yapacak ki linkler ölmesin diye

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ozanda baksın karar onun bu kişiyi gözüm tutmadı bir kaç sitede aynı isimle konusu var kimi yerde banlı bizimde böyle bir şeye ihtiyacımız varsa tartışılır karar verilir.Çünkü yanlış hatırlamıyorsam senin haber verdiğin gece zatı muhterem paralı iş yaparım gibi reklam yapıyordu çöpe aldım .

Bence on numara tespit olmus kardesim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Üst Alt