Şimdi anladım ;)
kurt bey Üye dreamnoble' Alıntı: Sadece kurtoğlu olsun.. Genişletmek için tıkla ... bende öyle istiyom ama başkası kullanıyo onu asilkuzen olsun
dreamnoble' Alıntı: Sadece kurtoğlu olsun.. Genişletmek için tıkla ... bende öyle istiyom ama başkası kullanıyo onu asilkuzen olsun
Yasminozz Üye yoo olsunn farketmez... tek esra olsun...sonuna r gelince esrar çıkıyo ortaya ve bence hoş değil hiç...
yoo olsunn farketmez... tek esra olsun...sonuna r gelince esrar çıkıyo ortaya ve bence hoş değil hiç...
*esra_r* Üye esrar Arapça da sırr kökükünün çoğulu yani sırlar demek ... siz kısaca esra diebilirsiniz mahinur olsun
esrar Arapça da sırr kökükünün çoğulu yani sırlar demek ... siz kısaca esra diebilirsiniz mahinur olsun
*esra_r* Üye X-FURKAN' Alıntı: UZAYLIMIYIM BEN ESİRA Genişletmek için tıkla ... ben bu dünyadan değilim seni bilmem bana esira deme ya da diyebilrrsin değişik olmuş senin nickin şekerci olsun
X-FURKAN' Alıntı: UZAYLIMIYIM BEN ESİRA Genişletmek için tıkla ... ben bu dünyadan değilim seni bilmem bana esira deme ya da diyebilrrsin değişik olmuş senin nickin şekerci olsun
toprakumit Üye X-FURKAN' Alıntı: ben öğrenciyim esira Genişletmek için tıkla ... Sen türk taraftarı ol