FirstPioneer
Üye
eğer stok kalmışsa hala devam ediyorilerde telefon değiştircem keşke o zamanda 64 gb'ı 1000 tl hatta daha ucuz olsa ...
bu sefer param yoktu![]()
eğer stok kalmışsa hala devam ediyorilerde telefon değiştircem keşke o zamanda 64 gb'ı 1000 tl hatta daha ucuz olsa ...
bu sefer param yoktu![]()
Bu arada IOS'da UNIX tabanlı. Yani ilk üçte herzaman açık kaynak varTabi bunlar aşırı şekilde modifiye edilmiş sistemler orası ayrı
![]()

cevap vermiyim dedim de bu işi bitirmek lazım.
şimdi canım, öncelikle bilgilerinden şu n900 (NOKİA) ibaresini sil de daha fazla ironi yapma.
ikincisi, övündüğün iphone daha yeni 4 inç ekrana ulaştı.
üçüncüsü, iphone 4s, 5, galaxy s2, s3, htc one s, one x, gibi üst seviye ve SON MODEL cihazlar 8 mp kamera kullanıyor. hani 12mp?
dördüncüsü, bu cihazın internet hızı çift çekirdek seviyesinde neredeyse. aksini iddia eden hayatında n9 görmemiş cahil ukalanın tekidir ya da hiç youtube karşılaştırması seyretmemiştir. n9 zaten o donanımla kendi seviyesinin üstündeki cihazları hızda rezil ettiği için daha yüksek donanımda çalışacak jolla telefonları herhangi birine fark atacaktır.
beşincisi, yazılıma pek bir şey de diyememişsin zaten çok bildiğinden olsa gerek. n9'un rağbet görmemesinin sebebi meego'nun nokia desteği almaması. bunu açıklamaya da gerek yok zaten. AKLI BAŞINDA olan herhangi bir insan meego'nun bırakılmasının nedeninin sistemin kötü olması değil microsoft'un bunu istemiş olması olduğunu bilir.
altıncı ve sonuncusu, hayatında n9 görmemiş kişilerin artık elindeki klavyeyi ve mouse'u yavaşça yere bırakıp bir n9 kullanması önemle rica olunur. sen hangi evrende bu şikayetleri okudun bilmem ama ben n9'la 1-2 günü rahat geçiriyorum.
ibret alınası bir yorummuş arkadaş adam n900 kullanıyo linux berbat diyor. elindeki n900 ne o zaman?![]()
bugüne kadar kimseye o foruma girdi yazdı diye bir şey demedik. hiçbir neden yokken karalayan üstelik bunu bilmeden yapana bizim lafımız. o yorumları okuyup bir şeyler kaparlar belki.
- - - Eklendi - - -
nitdroid aramaları destekliyor, özellikle de gelen aramalar sorunsuz çalışıyor. he bu kadar dert ettiysen aramayı kullanmayıverirsin nitdroidi. sonuçta google n9'a destek veren bir şirket değil ve tüm nitdroid üzerinde bir kişi çalışıyor. biraz öğrenin de gelin inat edip yazacağınıza.
Cevap vermeyeyim dedim vereyim bari.....
1. İphonedaki gibi uygulama ve magzasi mükkemmel degil. SİMDİ NOKİA N9 a market yönünden koca sıfır veriyoruz...
2.. Android market magzada ne ararsan var n9 burdanda geri
3..windows market ancak onunla yarısır amma kenardan n9 a koca sıfır verdik...
4.. Nokia n900 kullanıcısıydım... Sırf klavye cıkmadı diye almadım iyiki almamısım hersey ortada n9 64 gb.yerle bir 1000 tl oda turkiyede baska ülkelerde dipe vurdu....
5.. İki üc kişi yazılım yapacak yukleyecegiz diye beklenmez...
6..işletimine LAF ETMEDİM YA bak diyorum megoo brs para etmeyecek kısaca maemo tek basına megooyu evirip cevirirdi icine ......
7. Benim kadar telefon kullanman imkansız xperia s kullanıyorum.
8.eskimiş kıytırık bir telle kafa mı tutmak istiyorsun peki google nexus androidle tut o zaman 4.1.1 ile bakalım ne olacak
Kısaca millet goruntusu icin alıyor telefonu ve ucuz diye alıyor gerisi istisna bu kadar yetmezse yazarım merak etme burda guluyorum sadede
ister super jelly bean kursalar ne olur benchmark degerlerini gordum... Fos
Maemo nun devamı bilmiyorduk tuh hadi n900 e guncelleme versin gorek gectiii gitti deme...
Acık kaynak dedin kaybettin iki kelimede android de.de linux var zaten n9 u tokatliyor tekmeliyorlar.. Simdi soyle boyle deme tokatliyorlar kabul et
Konuyu degiştirmiyoruz işte n9 alanin elinde kalıyor bu kadar işte....
Xperia s de dövermi bi söylesene güleyim geceyim...
- - - Eklendi - - -
bak gorelim kim kime tokat atacak bakalım nexus serileri ezsin gecsin bir solukta bakalım jolla folla mı oluyor ben buralardayım
Windows jollanın üzerine cökecek tamamen artı su lumia gelişsin kitlere ulassın megoo yu evde kendiniz yazarsınız uygulama kıtlıgınız cıkarsa mesaj atın yardımcı olurum belki...
- - - Eklendi - - -
n9 u mu gormedim ilk geldiginde gordum ondan yazıyorum tarafsızca
- - - Eklendi - - -
n950 mi puhahaaaaa anlamadın anlatamadım megoooooooooooo kullanmam bu kadarrrr...
Hocam pardon ama siz Meego'lu N9'da neyi isteyip de hızlı bir şekilde yapamadınız?
Megoo bak sonuna go var kısaca alınca elinde patlayan destegi sınırlı elindeki maemo kullanıcılarını kaybetmiş bir megoo hicbirsey yapmaya gerek yok zaten megoo kendini bitiriyor...
Yasasin windows... Umarım bir darbe daha indirir megoo yu paracalar
Soruma cevap vermediğiniz için tekrar soruyorum; bu cihazda yapamadığınız ne var acaba merak ettim?
Megoo bak sonuna go var kısaca alınca elinde patlayan destegi sınırlı elindeki maemo kullanıcılarını kaybetmiş bir megoo hicbirsey yapmaya gerek yok zaten megoo kendini bitiriyor...
Yasasin windows... Umarım bir darbe daha indirir megoo yu paracalar
o arkadaş ne saçmalamış yukarıda yahu. Yazılım mazılım bi yere kadar,n9 gibi telefonmu var allah aşkına,tasarım olsun işşevsellik olsun,yenilikçilik olsun hala çol iyi bi cep. Meego ölüymüş,telefon
çalıştıkça daha hiç birşey bitmedi!..