Bir telefon alırsın !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizci535

denizci535

Üye
Megoo öldü bosuna ugrasmayin google nin nexus serileri adi altinda gelecek telefonlar ezip yine gececek uygulama kitligi gibi vs ile ugrasan megoo yu hayatimdan sildim attim tabiki nokia da atacaktir...
Bir kac gelistirici tiple bu isler olmaz kisaca.....
1... gun gectikce cihaz icin yeni seyler cikiyor ekrani buyuyor ( tabi bu olamaz yeni modelde cikmayacaktir)
2... kamera artik 12 mga pksl zamanina donuyor ( bunuda n9 karsilayamaz yeni n9 cikmazsa)
3... internet hizi oyunlarin gerektirdi cpu vs(nokia sgx5xx lerle ugrasirken adreno veya ios cpu lari artip cihaz cikariyorlar tabi yeni n9 cikmazsa bu isde coook zor)
4... yazilimina pek diyecek yoktu ama artik bunada birseyler diyeyim bos gecmeyelim ( n900 deki son malesef n9 da da olacak ve kiyida kalip 350 lira gibilrde kalacak zaten fiyatta taban yapiyor cok cabuk 64 gb 1250 tl ye satiliyor kisaca cihaz ragbet gormuyor)
5... batarya vs si nasil bilmiyorum cok sikayet okudum kisaca ( n900 bataryasida cok kotuydu malesef zamanin ve cagin gerisinde kaldi)

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Megoo öldü bosuna ugrasmayin google nin nexus serileri adi altinda gelecek telefonlar ezip yine gececek uygulama kitligi gibi vs ile ugrasan megoo yu hayatimdan sildim attim tabiki nokia da atacaktir...
1... gun gectikce cihaz icin yeni seyler cikiyor ekrani buyuyor ( tabi bu olamaz yeni modelde cikmayacaktir)
2... kamera artik 12 mga pksl zamanina donuyor ( bunuda n9 karsilayamaz yeni n9 cikmazsa)
3... internet hizi oyunlarin gerektirdi cpu vs(nokia sgx5xx lerle ugrasirken adreno veya ios cpu lari artip cihaz cikariyorlar tabi yeni n9 cikmazsa bu isde coook zor)
4... yazilimina pek diyecek yoktu ama artik bunada birseyler diyeyim bos gecmeyelim ( n900 deki son malesef n9 da da olacak ve kiyida kalip 350 lira gibilrde kalacak zaten fiyatta taban yapiyor cok cabuk 64 gb 1250 tl ye satiliyor kisaca cihaz ragbet gormuyor)
5... batarya vs si nasil bilmiyorum cok sikayet okudum kisaca ( n900 bataryasida cok kotuydu malesef zamanin ve cagin gerisinde kaldi)

halen en pratik, en rahat kullanıma sahip cep telefonu n9 dur. gerisi boş...

denizci535

denizci535

Üye
Kendinizi uyutmaya devam ediniz yani soylediginiz lafa gulunur...
Diger telefon modelleri ya da isletim sistemleri pratik ve rahat kullanima kapalimi

1 ios hem kullanmasi ve uygulama bollugu ile asiri derece rahat ve kullanimi 10 numara...
2 android ona diyecek birsey yok herseyiyle ust segment bu telefonlar megoo yu topraginda oldurur. Ve gomer kisaca ilk 3 artik linux giremez 3 sirada artik wm8 li cepler var....

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Kendinizi uyutmaya devam ediniz yani soylediginiz lafa gulunur...
Diger telefon modelleri ya da isletim sistemleri pratik ve rahat kullanima kapalimi

1 ios hem kullanmasi ve uygulama bollugu ile asiri derece rahat ve kullanimi 10 numara...
2 android ona diyecek birsey yok herseyiyle ust segment bu telefonlar megoo yu topraginda oldurur. Ve gomer kisaca ilk 3 artik linux giremez 3 sirada artik wm8 li cepler var....

:d: sen benim apple fanatiği olduğumu bilmiyorsun tabii at tut. hiç bir yerde iPhone 4 ten iyi falan dediğimi gördün mü, göremezsin de...

Hani hiç android kullanmasak yutacam ama, olmuyor be kardeş. nvidia tegra 2 bile kurtarmıyor beni. sırf android uygulamaları takip etmek için satmıyorum elimdeki cihazı. karman çorman bir işletim sisteminin karman çorman ıygulamalarından başka birşey değil bana göre... sistemi resmen içiyor. android 4 çıkar çıkmaz güncelledim tableti, uygulamalar kapanıyor diye sevindim. sonuç gene hüsran. hem maden meego öldü diyorsun, yok şöyle yok böyle diyorsun, yazmayın be kardeşim buraya. biz burada kendi telefonlarımızla ilgileniyoruz. ben senin telefonunun başlığına gelip atıp tutuyor muyum? ya da android cihazların forumlarına? hayır. neden, çünkü devamlı olarak kullanmadığım bir cihazla alakalı saçma yorumlar yapmam da ondan.

bir bitmediniz yani. adam almış telefonunu, kullanmaktan da mutlu. dahası para vermiş. sen kalkıp diyorsun ki senin telefonun pu kaka. bu yaptığınız ayıptır. şuanda iPhone 5 çıktı, o zaman elinde iPhone 4 olanlar gidip kafalarını duvara mı vursunlar? Android diye ölüyorsun, androidin kaç uygulamasını kullandın, kaç tane oyununu oynadın? Hatta iPhone'u yukarıdaki listene bile koymamalıydın bence. Karşılaştırdığın işletim sistemleri yakınından bile geçmiyor onun...

Her neyse, siz öldüüüü öldüüüü diye bağırıyorsunuz, ama demek ki adamlar bilmiyor işi yılların software enginner insanı sizler biliyor, adamlar şimdi Jolla adı altında tekrar MeeGo telefonlar üretecez diyorlar. Bu adamlar eşek mi? Hayır, sadece neyin ne olduğunu sen ve senin gibi düşünen herkesten iyi biliyorlar o kadar...

pRime.

pRime.

Üye

tamam.

denizci535

denizci535

Üye
:d: sen benim apple fanatiği olduğumu bilmiyorsun tabii at tut. hiç bir yerde iPhone 4 ten iyi falan dediğimi gördün mü, göremezsin de...

Hani hiç android kullanmasak yutacam ama, olmuyor be kardeş. nvidia tegra 2 bile kurtarmıyor beni. sırf android uygulamaları takip etmek için satmıyorum elimdeki cihazı. karman çorman bir işletim sisteminin karman çorman ıygulamalarından başka birşey değil bana göre... sistemi resmen içiyor. android 4 çıkar çıkmaz güncelledim tableti, uygulamalar kapanıyor diye sevindim. sonuç gene hüsran. hem maden meego öldü diyorsun, yok şöyle yok böyle diyorsun, yazmayın be kardeşim buraya. biz burada kendi telefonlarımızla ilgileniyoruz. ben senin telefonunun başlığına gelip atıp tutuyor muyum? ya da android cihazların forumlarına? hayır. neden, çünkü devamlı olarak kullanmadığım bir cihazla alakalı saçma yorumlar yapmam da ondan.

bir bitmediniz yani. adam almış telefonunu, kullanmaktan da mutlu. dahası para vermiş. sen kalkıp diyorsun ki senin telefonun pu kaka. bu yaptığınız ayıptır. şuanda iPhone 5 çıktı, o zaman elinde iPhone 4 olanlar gidip kafalarını duvara mı vursunlar? Android diye ölüyorsun, androidin kaç uygulamasını kullandın, kaç tane oyununu oynadın? Hatta iPhone'u yukarıdaki listene bile koymamalıydın bence. Karşılaştırdığın işletim sistemleri yakınından bile geçmiyor onun...

Her neyse, siz öldüüüü öldüüüü diye bağırıyorsunuz, ama demek ki adamlar bilmiyor işi yılların software enginner insanı sizler biliyor, adamlar şimdi Jolla adı altında tekrar MeeGo telefonlar üretecez diyorlar. Bu adamlar eşek mi? Hayır, sadece neyin ne olduğunu sen ve senin gibi düşünen herkesten iyi biliyorlar o kadar...

Siz rahat kullanim ve kolayliktan bahsettin bende dedim ki iphone ve android kolay ve rahat kullanilmiyormu... ornekler verdim...
Gercekleri yazdim...
Kullandigim telleri anlatsam yol olur... hemde uzay yolu.....
Megoo lster jola ister juliyana istet kolyana yukari cikarsin. Bitiktir...
Tartismaya gerek yok hersey ortada...
Android seriliginden vs akiciligindan bahsetmek gerekirse bir galaxy nexus al bak derim...
Savasin galibini aramiyoruz ararsak megoo yu doverler

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Siz rahat kullanim ve kolayliktan bahsettin bende dedim ki iphone ve android kolay ve rahat kullanilmiyormu... ornekler verdim...
Gercekleri yazdim...
Kullandigim telleri anlatsam yol olur... hemde uzay yolu.....
Megoo lster jola ister juliyana istet kolyana yukari cikarsin. Bitiktir...
Tartismaya gerek yok hersey ortada...
Android seriliginden vs akiciligindan bahsetmek gerekirse bir galaxy nexus al bak derim...
Savasin galibini aramiyoruz ararsak megoo yu doverler

:hmmm Bebeğim sen nexus al o zaman halen almadıysan. Android benden uzak, galaksinin diğer tarafına yakın olsun mümkünse.

KxTR79

KxTR79

Üye
    Konu Sahibi
sorunlusunuz yeminle sorunlusunuz :) abi Allah aşkına yapmayın ya sizin gibi kör cahillerle(cahil değil kör cahil ;) yüzünüzden şu mükemmel dostluk ve yardımlaşma forumundan soğudum.sorun ne anlamadım ne dir bu cekememezlik?rahat 500 kişi bulurum sizin gibiler yüzünden sıkılanlar.android ios symbian ve meego kullandım hepside üst seviye cihazlardı hani kullanmasam inanıcam senın dediğini aklın alıyormu arkadasım ?ios la android meego kadar kullanışlıymış :) yeminle symbian belle bile iki işletim sistemine bin basar ama kıllanışlıkta hemen artislige kalkışmayın.eger oyun uygulama için telefon olsaydık şu an ilk okulda olurduk yada oyun konsolları başında.meegoya laf soylenmeZ .son 1 haftadır samsung galaxy s3 kullanıyodum arkadaşımla degısmıştık oylesınen9 umu.ama noldu telefonu kullanıyorum uygulama yada bişey kapatıcam elimi ustten asagı kaydırıyorum anaa kapanmadı yana atıyorum anaa olmadı.hee bu androiddi dedim bu kadar üstün donanımlı cihazları mahveden sistem.multitaskingi n9 un yanına yaklaşamaması o donanımla...malesef.ve arkadaşım bir hafta daha n9 bende kalsın dedi neden dediğimde cevap suydu:telefonu her goren incelemeden hayranlık bildirmeden durmuyordu,sistem akıcıydıı(o donanımlara karsı)hiç eksiklik hissetmedim hatta asırı zevk aldım bence herkes swipe i tatmalı diyordu.n9dan önce 4s kullanıyodum.arada kapanıyodu.ama sorun değildi.ah o şarj hiçmi dayanmaz:( ve uygulamadan cıkarsın arkada acık kalır.ıkı kere orta tjsa bas ve kapat ama belle de bile kırmızı tusla kapanıyodu:( n9 zevki anlstılmaz yaşanır.hani zevkler diyorum n9 en kotu telefon olsa bile hani zevkler ? Zevkler ve renkler tartışılmaz?abiler yapmayın her forum bölümüna girip ifanlık ve fandroidçilik yapmayın,herşeyi kötüleyip onşarı yüceltip forumu bize zehir etmeyin.valla yapmayın ya.hiç gördünüzmü baska birilerinin baska foruma girip kotulemesinin.
meego.acık kaynaklı canavar,diğerlerine göre asırı düşük donanımda fark atan stabillik ve geliştiricilerin aşkı.hani samsungun androidi bırakıp tizene geçme planını göz önüne alın.jolla ? Jolla gercegi gören yazılımdan anlayan kişiler.eger sağlam bir alt yapı kurarlarsa samsungun hiç şansı yok neden mi?meegoya bakın düşük donanımda nasıl çalıştıgını?düşünün 4 cekirdekli süper işlemcilerle?düşünün düşünün inanılmaz demi ister kabul edin ister doğruları görmeyin.neyse bi hiddetlendim cok uzattım ama yapmayın dediğim gibi forumu zehir etmeyin karışmayın bölümlere gidin kendi bölümünüzde takılıp yorum yapın .androidmi savunacalsın bölümü orda,ios da orda.lütfen lütfen :oke:

pRime.

pRime.

Üye

cevap vermiyim dedim de bu işi bitirmek lazım.

şimdi canım, öncelikle bilgilerinden şu n900 (NOKİA) ibaresini sil de daha fazla ironi yapma.

ikincisi, övündüğün iphone daha yeni 4 inç ekrana ulaştı.

üçüncüsü, iphone 4s, 5, galaxy s2, s3, htc one s, one x, gibi üst seviye ve SON MODEL cihazlar 8 mp kamera kullanıyor. hani 12mp?

dördüncüsü, bu cihazın internet hızı çift çekirdek seviyesinde neredeyse. aksini iddia eden hayatında n9 görmemiş cahil ukalanın tekidir ya da hiç youtube karşılaştırması seyretmemiştir. n9 zaten o donanımla kendi seviyesinin üstündeki cihazları hızda rezil ettiği için daha yüksek donanımda çalışacak jolla telefonları herhangi birine fark atacaktır.

beşincisi, yazılıma pek bir şey de diyememişsin zaten çok bildiğinden olsa gerek. n9'un rağbet görmemesinin sebebi meego'nun nokia desteği almaması. bunu açıklamaya da gerek yok zaten. AKLI BAŞINDA olan herhangi bir insan meego'nun bırakılmasının nedeninin sistemin kötü olması değil microsoft'un bunu istemiş olması olduğunu bilir.

altıncı ve sonuncusu, hayatında n9 görmemiş kişilerin artık elindeki klavyeyi ve mouse'u yavaşça yere bırakıp bir n9 kullanması önemle rica olunur. sen hangi evrende bu şikayetleri okudun bilmem ama ben n9'la 1-2 günü rahat geçiriyorum.

ibret alınası bir yorummuş arkadaş adam n900 kullanıyo linux berbat diyor. elindeki n900 ne o zaman? :D

• Beğen
Tepkiler: MasterLaa
pRime.

pRime.

Üye

Meeo linux ne ise yariyo gta oynuyomusun angry birds oynuyomusun viber kullanabiliyomusun sosyal aglar apple yada android kadar iyimi bunun gibi bissuru sey sayarim

sosyal ağlar en az diğer sistemler kadar iyi. fmobi qneptunea gibi uygulamalar bunu en iyi şekilde veriyorlar sana. siz daha hala...

he bir yanda da android adlı oyun konsolumuz var. açık kaynak diye sizlerde olmayan bir şey sayesinde o dediklerini de oynuyoruz.

angry birds var bu arada. azıcık araştırın, öğrenin öyle yazın

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

sosyal ağlar en az diğer sistemler kadar iyi. fmobi qneptunea gibi uygulamalar bunu en iyi şekilde veriyorlar sana. siz daha hala...

he bir yanda da android adlı oyun konsolumuz var. açık kaynak diye sizlerde olmayan bir şey sayesinde o dediklerini de oynuyoruz.

angry birds var bu arada. azıcık araştırın, öğrenin öyle yazın
Jolla'da Android uygulamalarını çalıştıran bir emülatör yayınlayacak yani illa NitDroid yüklememize de gerek yok

doctorrr

doctorrr

Üye
arkadaş meego bölümüne uğrayarak hayatının yanlışını yapmış :vur

Symbianize

Symbianize

Üye
Evet nitroid yuklersin telefonla konusamazsin ama dogru dimi multiboot var meeegoya gecip konusursun dimi tabi . Peki oyun oynarken anneni hastaneye kaldirmislarsa yani ozel bi telefon gelirse ama siz nitroid kullanip acamazsaniz ?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Evet nitroid yuklersin telefonla konusamazsin ama dogru dimi multiboot var meeegoya gecip konusursun dimi tabi . Peki oyun oynarken anneni hastaneye kaldirmislarsa yani ozel bi telefon gelirse ama siz nitroid kullanip acamazsaniz ?
40 Saniyede geçiş yaparsan açarsın canım benim :D

pRime.

pRime.

Üye

doğrusun abi ne diyelim :D

bugüne kadar kimseye o foruma girdi yazdı diye bir şey demedik. hiçbir neden yokken karalayan üstelik bunu bilmeden yapana bizim lafımız. o yorumları okuyup bir şeyler kaparlar belki.

- - - Eklendi - - -

nitdroid aramaları destekliyor, özellikle de gelen aramalar sorunsuz çalışıyor. he bu kadar dert ettiysen aramayı kullanmayıverirsin nitdroidi. sonuçta google n9'a destek veren bir şirket değil ve tüm nitdroid üzerinde bir kişi çalışıyor. biraz öğrenin de gelin inat edip yazacağınıza.

codblackops2

codblackops2

Üye
ilerde telefon değiştircem keşke o zamanda 64 gb'ı 1000 tl hatta daha ucuz olsa ...
bu sefer param yoktu :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt