bir tarayıcı 2 facebook hesabı acma yardım

Sponsorlu Bağlantılar

erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
bir tarayıcı 2 facebook hesabı acma yardım
baslıkdada söyledigim gibi acaba 1 tarayıcıda 2 face hesabı acılabilirmi program mı indirmem gerekiyor lütfen yardım edin mümkünse Google Chrome icin olsun|-)

kralhack

Üye
Arkadaşım merhabalar, Google Chrome için aynı anda iki facebook açmak mümkün. Bunun için önce normal sayfadan girip facebookunun birincisini aç, ikincisini açmak içinde adres linkinin sağ tarafındaki Google Chrome ürününü özelleştir veya denetle (anahtar şeklinde) tıkla ve oradan "Yeni Gizli Pencere" seçeneğini seçip oradanda facebook aç ve giriş yap. aynı anda iki facebooku da açmış olacaksın...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
erdemli12

erdemli12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım merhabalar, Google Chrome için aynı anda iki facebook açmak mümkün. Bunun için önce normal sayfadan girip facebookunun birincisini aç, ikincisini açmak içinde adres linkinin sağ tarafındaki Google Chrome ürününü özelleştir veya denetle (anahtar şeklinde) tıkla ve oradan "Yeni Gizli Pencere" seçeneğini seçip oradanda facebook aç ve giriş yap. aynı anda iki facebooku da açmış olacaksın...
saol büyüksün:evet::evet::evet::evet::evet:

little_devil

Üye
ne kadar tarayıcı varsa hepsinde farklı hesap açabilirsin bende 4 tane var aynı anda 4 hesap açılabilir:D

Üst Alt