İstek Bir sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum var
Önceden konu açmıştım yakında telefon alacağım diye aklımda şu an Z1 Compact var ama telefonda artık kronikleşmiş bi sorun var. Arka kasa cam görünümlü plastik olduğu için manyetik şarj girişinin orada arkaya doğru az bi açılma var ve yine arka kasa yüzünden flaş sızması var kameraya. Flaş sızmasını kameranın etrafına siyah cd kalemi çizerek gidermişler ama açılmadan korkuyorum. Bu ikisini göz önüne alarak bu telefonu almaya değer mi sizce? Teşekkürler şimdiden.

fk555897

fk555897

Üye
Bence değer. Güzel bir telefon. Arka kapağın bir sorun çıkaracağını sanmam.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sorun olduğunu bile bile niye alasınki bide takıntılı biriysen ilerde sorun haline getirirsin az para vermiyceksin sorun olmamalı bence başka alternatiflere bak.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Aldiginda kesinlikle soguk bakacaksin telefona

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Aynen bende onu demeye çalışıyorum içine sinmiyosa hiç alma. Sıfır telefonun sorunlarını kapatmak için neden uğraşasınki.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Diğer telefonlara bunun kadar ısınamadım.

Bu kişiler ithalatçı garantili almış acaba distribütör garantililerde böyle sorun var mıdır?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Üretilen yer aynı sonuçta

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Yok demeye çalıştığım şey şu, bu ithalatçılar başka ülkelerden ithal ediyor atıyorum Arap ülkeleri,İsveç falan. Bu ülkeler acaba sorunlu ürünleri yolluyor olabilir mi? Teşhir ürünü yani.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Oda olabilir. Galiba netten ve ithalatçı olarak alacaksın bide. Hani diğer türlü magazadan ve resmi garantili alsan gönderirsin sorunu düzeltirler başın ağrımaz

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bende gidip Mediamarkt ta bakmak istiyorum eğer sarısı varsa onu almak istiyorum. Almadan adama açtırıp baktırtmaya çalışıcam sorunu olup olmadığını kontrol etmek için. 1hafta koşulsuz iade hakkım var zaten.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Varda onlar kem küm eder. Hepsi burada falan koşulsuz iade bak. Satın almadan açmazlar kutuyu

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı aldıktan sonra yanlarında açarım
Bu hafta olmadı sonraki hafta gitmeye çalışıcam

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ne kadara alıyosun ?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Daha alamam, incelemeye gidicem
Nereden alacağıma karar veremedim, bizdeuygun da 1300lerde , hepsiburada da 1500, mediamarkt teknosa da 1800(dist.garantili)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Ithalatci alınmaz 1800 ü verdikten sonrada o telefon alınmaz işin zor bütçe varsa z2 falan al madem.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Peşin alımda indirim yapıyorlar mı acaba?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Mağazalar net falan yapamaz. Anca telefoncu yapar. Mağaza ve nette şöyle bi şansın var kartına bonus yüklenir kampanya denk getirmek lazım

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
z1 compact paramı verilir tam bir çöp bence hem ekranı küçük hemde cerveler kalın bildiğin takoz gibi birde fiyatı 1800 TL bence 1-2 ay daha bekle 16gb lg g3 al önsiparis 2000 tl 1-2 ay sonra 1800 düşer( bu arada z1 compact inceledim mağazada gerçekten tasarımı facia )

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Çöpmü o kadarda değil bence tam telefon boyunda ve o kasaya sahip.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Z2 alırsam işim daha zor ya. Daha fazla beklemem lazım. Z1c nin sadece gece çekimleri sorunlu yoksa çok iyi çekiyor. Açılmaya gelirsem aslında tüm cihazlarda var o. Kendi telefonlarınızı kontrol edin mutlaka bir yerde vardır. Karar veremiyorum. G2 kasası kalitesiz geliyor N5 de bana göre değil. Samesung almam zaten. Bilemiyorum.

Üst Alt