Bir sorum var. Baş dönmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum var. Baş dönmesi
Bazen yataktan kalktığımda birden başım dolanıyor ayakta zor duruyorum. Bu sizce neyden olabilir ?

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Love Prince

Love Prince

Üye
aynısı bendede oluyor, kansızlıktan kaynaklanıyor olabilir veya demir eksikliğide olabilir

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kansız, vitaminsiz kalmışsın Pekmez ye bak kendine biraz. Doktorada git tabi bizim sölediklerimiz varsayım

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Pekmez yemek lazım o zaman yada üzüm :ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ani harekettende olabılır..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Yaklaşık 4 yıl öncesine kadar bende de vardı.Aniden kalktığımda başım 4-5 saniye döner ve geçerdi.Doktora gitme ihtiyacı duymadım.Sonra kendiliğinden geçti.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkürler. Bencede ani hareketten. Ama bazen 6 saniye falan oluyor etraf kararıyor bi zevkli oluyo :ehe

Perfect!

Üye
tansiyondan olabilir ani hareket yüzünden kalkarken yaavaş kalkmayı dene

arada banada oluyo

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Yardımlarınız için teşekkürler. Bencede ani hareketten. Ama bazen 6 saniye falan oluyor etraf kararıyor bi zevkli oluyo :ehe
bende bir ara sabahları uyanınca ayakta duramazdım basım dönerdi gözüm kararırdı ates basardı birden..hemen uzanıp şok pozısyonu alırdım ..düz yatıp ayaklarımı 45 derece kaldırırdım kendıme gelırdım..genelde yemek yemedem uyudugumda olurdu yemek yıyınce kendıme gelırdım :D

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
bende bir ara sabahları uyanınca ayakta duramazdım basım dönerdi gözüm kararırdı ates basardı birden..hemen uzanıp şok pozısyonu alırdım ..düz yatıp ayaklarımı 45 derece kaldırırdım kendıme gelırdım..genelde yemek yemedem uyudugumda olurdu yemek yıyınce kendıme gelırdım :D
evdikinler filan görüp bişe demiyomu kalkar kalkmaz kabusmu gördün diye

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evdikinler filan görüp bişe demiyomu kalkar kalkmaz kabusmu gördün diye
yoo genelde tansıyon düşmesınde zaten o pozısyonda yatılır..ben evdekılerın tansıyonu duşünce sekıl verdıgım ıcın alıstılar :D
eh yemek yemeyıncede vucüd ister istemez halsız dusuyo tansıyon düşüyor

Lina_TR

Lina_TR

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hamilesin :ehe
Şakası bir yana Tansiyonun düşüyor, aynı sorun kendimi bildim bileli bende de var :s
Özellikle ramazan ayında oluyor ... Senin elinde olan veya geçecek bir şey değil :)

One907

One907

Üye
ben ayağa aniden kalkınca gözlerim biranda kararıyordu ve başım dönüyordu ama sık sık pekmez yemeye başlayınca geçti..

Revengeful

Emekli Yönetici
genellikle aniden kalktığında olur

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Mert onu zaten belirtmiş :d:

genççevreci

genççevreci

Üye
aynısı bende de var kansızlık ve düşük tansiyon benimkisi

maydanoz, ceviz, kuru kayısı , kuru üzüm :D

ama hiçbirini yemedim :P

Pure Life

Pure Life

Üye
Bazen yataktan kalktığımda birden başım dolanıyor ayakta zor duruyorum. Bu sizce neyden olabilir ?

Benim 1 haftadır baş dönme sıkıntım var. Doktora gittim denge organının zayıfladığını söyledi. Şimdi bir sürü ilaç alıyorum. Sende bir görün istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt