bende bir ara sabahları uyanınca ayakta duramazdım basım dönerdi gözüm kararırdı ates basardı birden..hemen uzanıp şok pozısyonu alırdım ..düz yatıp ayaklarımı 45 derece kaldırırdım kendıme gelırdım..genelde yemek yemedem uyudugumda olurdu yemek yıyınce kendıme gelırdımYardımlarınız için teşekkürler. Bencede ani hareketten. Ama bazen 6 saniye falan oluyor etraf kararıyor bi zevkli oluyo![]()

Yardımlarınız için teşekkürler. Bencede ani hareketten. Ama bazen 6 saniye falan oluyor etraf kararıyor bi zevkli oluyo![]()

evdikinler filan görüp bişe demiyomu kalkar kalkmaz kabusmu gördün diyebende bir ara sabahları uyanınca ayakta duramazdım basım dönerdi gözüm kararırdı ates basardı birden..hemen uzanıp şok pozısyonu alırdım ..düz yatıp ayaklarımı 45 derece kaldırırdım kendıme gelırdım..genelde yemek yemedem uyudugumda olurdu yemek yıyınce kendıme gelırdım![]()
yoo genelde tansıyon düşmesınde zaten o pozısyonda yatılır..ben evdekılerın tansıyonu duşünce sekıl verdıgım ıcın alıstılarevdikinler filan görüp bişe demiyomu kalkar kalkmaz kabusmu gördün diye

Bazen yataktan kalktığımda birden başım dolanıyor ayakta zor duruyorum. Bu sizce neyden olabilir ?