Bir sorum olacak ne olur yardım ederseniz sevinirim :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum olacak ne olur yardım ederseniz sevinirim :/
ya iphone 3G 3.1.2 kullanıyorum ve daha önce 2.2 de fln yasamadıgım sorun var sms attıgımda bi süre sonra gitmiyo genderliyor kısmında takılıyor menüye döndügümde gönderiyor fakat bazen oda olmuyor kapatıp açmak gerekiyor buda sıkıyor ne yapmam lazım :(

Bide ya şarj % si nasıl gösteriliyor tema mı o ?

Yardım ederseniz çok sevinirim lütfen :'(

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
SMS sorunu ilk dafa duyuyorum restore et aynı versiyonu bı daha yükle update etme sakın
% olayda bazı temalarda var yada ufak bir programla halledilir sana müsait zamanda anlayacam bu konuda

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
ya abi valla yardımın olursa sevinirim ya bide şarjım çoook çabuk bitiyor ya yani normal deil ve sms olayından dolayı hep kapayıp açmak zorunda kalıorum sıkıntı bastı ya :/

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
şarj olayı % olarak görmek istiyorsan sabit sbsettings programını kurarsan % olarak görünür programı nasıl yüklüceksin burdan bakabilirsin telefonunu kapatmana gerek yok bazen bendede yapıyor mesaj gitmiyor 5 saniyede sbsettingsle respring yapıyorum ozaman gönderiyor mesaj bu programı dene bence çözüm tamamen bulunana kadar
http://www.maxicep.com/iphone-3g-uy...n-kisa-yoldan-iphone-u-resetlemek-312497.html

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
Dawn teşekkür ederim abi ...

llvllaltepeli abi sanada çok teşekkür ederim bana daha başka lazım olacak şeyleride buldum bu programda diger wi-fi gsm % gibi veya uygulama gizleme gibi daha tam olarak çözemedim ama çok yararlı bi uygulama gibi çok çok teşekkür ederim ama yinede SMS olayına kesin bir çözüm var ise söylerseniz sevinirim =)

--------------- Ekleme ---------------

Abi çok özür dileyerek dedim ya şarjım çok çabuk bitiyor diye yani abi ben çok gidiyor diye parlaklıgı hep en düşükde kullanıorum wi-fi sürekli kapalı oluyor 3G ve mail anında ilet şeçenegi falanda ama 1 gunde 3 defa bile taktıgım oluyo tek kullanımım mesaj müzik flnda dinledigim yok doğru dürüst ... Şarjım çok çabuk bitio çok takılıyo telefon artık bi 3310 alıp rahat raht kullanası geliyo ya insanın :D

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
şarjımın çabuk bitmesine çözüm yok mu ya veya sorun ne dir ki ya :'(

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
şarjımın çabuk bitmesine çözüm yok mu ya veya sorun ne dir ki ya :'(

1) Eğer 3.0 dışında bir firmware kullanıyorsanız mutlaka 2.2.x versiyon olmasına özen gösterin. Pil ömrü 3.0#8242;a kadar çıkan tüm firmware’lerde uzatılmıştı.
2) Kullanmadığınız her şeyi kapatın. Yukarıda belirttiğimiz gibi Free Memory benzeri uygulamalar gereksiz uygulamalara son verir. Hafızanız da rahatlar şarjınıza binen yük de hafifler.
3) Kullanmadığınız zamanlarda ekranınızı kapatın. Ekran parlaklığını mümkün olduğunca düşük tutun. Otomatik kilidi 5 saniyede aktif olacak şekilde ayarlayın.
4) İhtiyacınız olmadığı zamanlarda kablosuz interneti (Wi-Fi) ve Bluetooth’u kapalı tutun.
5) Wi-Fi ile internet bağlantısı kurabileceğiniz zamanlarda Edge yerine Wi-Fi’ı tercih edin.
6) Telefonunuzu kapalı olan bir bilgisayara USB’den bağlı bırakmayın. Pilin bitmesine sebep olur.
7) Her ay en az bir kere telefonun şarjının tamamen bitmesini bekleyerek yüzde 100 dolana kadar şarj edin.
8 ) Apple tarafından verilen bilgiye göre iPod ve iPhone pilleri 400 kez şarj edildiği zaman kapasitesinin yüzde 20’sini kaybediyor. Pili değiştirmenin maliyeti ABD’de 90 dolar.

rockboycyprus

Üye
ben 3gs kullanıyorum ılk aldıgım zamanlar benımde şarjım cok ama cok cabuk bıtıyordu. aksam yatmadan tam şar edıyor ve tam dolu sımgesı cıkınca şardan cekıyordum ( bataryayı saglıklı kullanmak acısından). sonra yatıyordum sabah bı bakıyordum telefon kapalı, oysakı yatmadan once 3g bluetooth wifi ve konum belırleme kaalı oldugu halde... 1 hafta hep boyle oldu sonra bende ulen dedım baslarım bataryasına yatarken şarja taktım 1 ahfta ortalama 8-9 saat hep şarj oldu ve sonra neden se hıc sorun yasamadım şarjda cok ta guzel kullanıyorum.
Mesela suan sarj edeyım tam dolu sımgesı cıksın hemen cıkarayım ve tum ayarları acık bırakayım wifi dahıl ve telefonu tuskılıtıne almayayım hatta msn programı hep acık kalsın sabah kalkıyorum yuzde 70 hala pil oluyor...
benım hıkayaem budur kesınlıkle sorun yasamıyorum şarjda artık... uzun sure şarjfa tutun ben boyle astım valla sorunu mantıklı geır gelmez ama aynen boyle oldu...

starcry1

Üye
    Konu Sahibi
abi yaptıklarımın hepsı snn dedigin gibi benm kullanımım yanı snn dedigin gibi 3G hiç kulalnmıyorum edge flnda arada Wifi okadar müzik bile dinlemiorum tek kullanımım sms uygulamaya flnda bakmıorum :/ ya mesela %70 sarjım var 2 kere turkceell kullanıorum 2 kere tam çaldırıyorum birini %4-5 gidiyo yani bi bozukluk var yani sanrım 8. maddeye uyuyo ve çok kötü :'(

1) Eğer 3.0 dışında bir firmware kullanıyorsanız mutlaka 2.2.x versiyon olmasına özen gösterin. Pil ömrü 3.0#8242;a kadar çıkan tüm firmware’lerde uzatılmıştı.
2) Kullanmadığınız her şeyi kapatın. Yukarıda belirttiğimiz gibi Free Memory benzeri uygulamalar gereksiz uygulamalara son verir. Hafızanız da rahatlar şarjınıza binen yük de hafifler.
3) Kullanmadığınız zamanlarda ekranınızı kapatın. Ekran parlaklığını mümkün olduğunca düşük tutun. Otomatik kilidi 5 saniyede aktif olacak şekilde ayarlayın.
4) İhtiyacınız olmadığı zamanlarda kablosuz interneti (Wi-Fi) ve Bluetooth’u kapalı tutun.
5) Wi-Fi ile internet bağlantısı kurabileceğiniz zamanlarda Edge yerine Wi-Fi’ı tercih edin.
6) Telefonunuzu kapalı olan bir bilgisayara USB’den bağlı bırakmayın. Pilin bitmesine sebep olur.
7) Her ay en az bir kere telefonun şarjının tamamen bitmesini bekleyerek yüzde 100 dolana kadar şarj edin.
8 ) Apple tarafından verilen bilgiye göre iPod ve iPhone pilleri 400 kez şarj edildiği zaman kapasitesinin yüzde 20’sini kaybediyor. Pili değiştirmenin maliyeti ABD’de 90 dolar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt