Bir servis olayı daha

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
otostopçu

otostopçu

Üye
    Konu Sahibi
Bir servis olayı daha
N8 imin üst kasasında kulaklık kısmının yanı yere düşüp kırılmıştı servise verdim 3 hafta boyunca beklettiler kullanıcı hatası dediler yapmadılar ve telefon bu gün servisten geldi aldım eve geldiğimde fark ettim ki menü tuşunu ters takmışlar inanamadım tekrar götürdüm simdi bir hafta daha serviste menü tuşuya ne olabilirki adamlar onu bile şaşırıo telefonunu servise vercekler 2. Kez düşünmeleri lazım

Lenneth

Üye
Nasıl becermişler çok merak ettim :zuhaha:

Neyse, umarım en kısa sürede kavuşursunuz telefonunuza..

kraldost

kraldost

Üye
bende verdim n8 mi gecen ay malesef anakartını (kasa ve pil hariç ) değiştirdiler iki gün önce almaya gittim orda bir inceliyim derken hdmi kapağını koparmışlar kız bana dedi telefonu tekrar kayıt yapıyorum dedi hemde acile alacam dedi yok dedim bu kadar bekledim iki gün daha bile beklemeyemem dedim daha doğrusu gidip gelemem dedim biz size ücretsiz kargo ile göndeririz dedi ama kabul etmedim iyice kvk dan soğudum bir daha son grey alaca alırsam daha iyi anasını satayım

aslankaplants

aslankaplants

Üye
ben de öyle bir kaç şey duydum
mesela telefonun orjinal parçasının alındığını...

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
telefon yere düştü ekranı çatladı teleservice verdim (kütahyadan kargoyla) bana 260 tl artı işçilik 290 tl hesap çıkarttılar...bende yapılmasını istemedim....cihazımı geri aldım kvk kozyatağı servisine verdim....içlik dahil aynı zamanda kasada rend değişim olmak üzere 130 tele yaptılar.....ve 3. elime geçti ben şimdi anlamıyorum bunlar nasıl servis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt