bir sene sonra iPhone 5 fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2

codblackops2

Üye

Ömer market işini çok hafife alıyorsunuz :) Hız-Stabillik-Verimlilik üçlüsünde iOS'un ne eksiği var ki bana göre de gayet hızlı zaten %97 verim veren bir sistem hemen hemen verimleri aynı iPhone 5 bana göre daha üstün :)

ikiside gayet stabil bir sistem kullanıyor bir de şu nokta var apple'a kıl oluyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

920 nin daha iyi oldugunu dusunuyorum hem fiyat olarak ucuz hemde telefon olarak. iphone 5 te + ozellik bana soyleyin nokia lumia 920 bi cok yeni ozellikler koydu. iphone 4s in ustune ne koydu acikcasi bi ekran buyumus benim gozumde.apple a yakismadi
a6 işlemci ,daha büyük ekran,ios 6 ile geliyor , bu kadar..
lumiada baya birşey geldi 900'e göre

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Nereden alacağına bağlı dostum, mesela şuan yurt dışı 4sler burdaki 4lerden daha ucuza geliyor :)

15097

15097

Üye
iphone 4s ilk kez turkiyeye teknosa ile gelmisti ve 16gb modeli 2750 liraydi.muhtemelen iphone 5'in de pek farki olmaz ve nisan ayina kadarda opratorler iphone 5 getirir ve 64gb ligini o civarlarda bulabilirsin muhtemelen.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
günaydın :D
ortak fiyat 2500+ demişsiniz. Telefonun yanında bir de notebook almayı düşündüğüm için bu fazla. 32 GB ya da yurtdışı cihazlara yöneldim artık. :D
Konu bi iki gün daha açık kalsın belki daha iyi fiyat veren birileri çıkar :ehe

hunter41

hunter41

Üye
dur bakalım yarına çıkacağımiz bellii değil sen seneye iphone. fiyatı ne olur diyorsun sen ilk önce derslerini çalış...

saruman_me

saruman_me

Üye
2000 verend eolur 3000 verende hava atmasını seven bir toplumuz biz olmasak ıphome nin hali nice olurdu:P

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
dur bakalım yarına çıkacağımiz bellii değil sen seneye iphone. fiyatı ne olur diyorsun sen ilk önce derslerini çalış...

1 aydır adam akıllı foruma giremiyorum dersler yüzünden sen bana ders çalış diyorsun :ah
Merak etme senden daha çok düşünüyorum kendimi.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Türkiyede çok pahalı ya offff

abandonware

abandonware

Üye

bana göre apple'ın üstün olduğu tek nokta marketi..
geriye kalan herşey için lumia derim :good:

ama tüketiciler öyle demiyor.. onu öyle demen bizim türklerdeki sebebi çözülemeyen nokia çılgınlığından kaynaklanıyor..

- - - Eklendi - - -

Türe

Türe

Üye
Bana kalırsa 2000 :tl: ye bulursun türkiye'de . Daha geçen sordum 64 gb 4s 2000 liraydı :ah

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bizde bilemeyiz turkiyeye cikinca ogrenirsin :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şimdi adam smart bunu da göz ardı etmeyin en azından %25-30 indirim yaparlar :ehe

CasuS_87

CasuS_87

Üye
2.500 :tl: üstü olur galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt