bir sene sonra iPhone 5 fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
bir sene sonra iPhone 5 fiyatı
YGS dolayısıyla bu sene yeni telefon almıyorum. Belki söylemek erken ama 2013 Nisan ayında iPhone 5 almayı düşünüyorum. O zamanlar 64 GB fiyatı sizce nasıl olur?

Not: Şimdi yatıyorum yarın konuyu incelerim :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

codblackops2

codblackops2

Üye
2700 civarı olur muhtemelen

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Oha ama o fiyatı veren o telefona pek akıllı sayılmaz :D

codblackops2

codblackops2

Üye
yani 16 gb ilk çktıgında 2500 civarı olur o zaman ilk çıktıgında 3250 olur 64gb modeli
:hmmm :hmmm
o zamna kadar 2500e iner fiyatı smart

SheFy

SheFy

Üye
iphone bu kez fiss iphone 5 o dediginiz fiyatlari hak etmiyor

anılbaran

anılbaran

Üye
Dsotum bence 64 lük alma çok tuzlu olur fiyatı ve onda daha az indirim olur.Tavsiyem 32 GB :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
2000 ile 2200 arası olur bence maximum :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

bana göre apple'ın üstün olduğu tek nokta marketi..
geriye kalan herşey için lumia derim :good:
Ömer market işini çok hafife alıyorsunuz :) Hız-Stabillik-Verimlilik üçlüsünde iOS'un ne eksiği var ki bana göre de gayet hızlı zaten %97 verim veren bir sistem hemen hemen verimleri aynı iPhone 5 bana göre daha üstün :)

• Beğen
Tepkiler: abandonware
SheFy

SheFy

Üye

kesinlikle.nerdeyse başabaş olduğu lumia 920 ile arasında 1000tl civarı bi fiyat farkı var

920 nin daha iyi oldugunu dusunuyorum hem fiyat olarak ucuz hemde telefon olarak. iphone 5 te + ozellik bana soyleyin nokia lumia 920 bi cok yeni ozellikler koydu. iphone 4s in ustune ne koydu acikcasi bi ekran buyumus benim gozumde.apple a yakismadi

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Burak ne 2000 i :D O zaman 4s 1000 olması gerek bu da imkansız :D Bence 2500 den aşağı olmaz .

- - - Eklendi - - -

Burak ne 2000 i :D O zaman 4s 1000 olması gerek bu da imkansız :D Bence 2500 den aşağı olmaz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt