bir şaka konusunda bana yardım edebilirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxirabit

maxirabit

Üye
ben sana çok fikir vereyim hatta senaryo yazayım :naughty:

hiçbir alet hordavat gerekmez sadece iyi gizlenmiş bir kamera çocuğu eve davet edin evdeyken eğer gücünüz yetiyorsa üstüne çullanın ve onu bayıltmadan önce "artık sen bittin seni öldürücez" deyip bayıltın az bastırın fazla koklarsa uyanamaz

sonra dediğim gibi biryer bulun ve onu o yerde bağlayın hatta testere filmindeki gibi bir alette olabilir bırakın orada zaten ses kaydını hazırladın ama değişikliğe gitmen lazım "sen hep insanlara kötülük yaptın ve bunu hakkettin bizde sana testere gibi ceza verelim dedik artık herşey elinde" gibi bir ses kaydı olsun

ve süreyi başlatacak otomatik bir mekanizma, 5 dakikalık bir süre verin ama kurtulamasın süre geçtikçe kesin ağlamaya başlayacaktır eğer baktınız dayanamayacak hemen el atın yoksa ata sözümüz gibi kaş yapayım derken göz çıkar hadi kolay gelsin:ehe

Bu söylediğini yapsın mahkemelik bile olur:evet:

maxirabit

maxirabit

Üye
ben yapıyorum hiçbişey de olmuyor gerçi benim durum farklı ama neyse sen yapma zaten onu bayıltırsan suça giriyor:ehe
Öyle zaten bir çok şaka yüzündende ölen çok olduğu için,savunmalarında şaka yaptık ama öldü desede kurtarmıyor:D

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
iyi fikirler ama düzeneği kurdum eter nekadar acBA rersimerini koycam şimdi

sekinardi

sekinardi

Üye
:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Ya saçmalamayın ya :D Kalp krizi falan geçirir :D

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
Bu işin sonu iyi değil :D

zaza

zaza

Üye
bunlar abartıcaklar bence:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Zaza fikir veren sensin. Suç ortağı olucaksın birşey olursa :D

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
ya eter bizim işmizdeyil bayıtlmadan yapsak oulrmu bide mekanizmanasıl

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
yav bişey olmaz biraz korkcak okadar yufus yusuf sadece belki altına işer bukadar xd

--------------- Ekleme ---------------

zazanın suçunu ben üstleniyorum :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Umarım yapacağınız kişi sağlamdır :D Şaka yapmıyorum, kalbi zayıfsa mefta olur :D

zaza

zaza

Üye
yav bişey olmaz biraz korkcak okadar yufus yusuf sadece belki altına işer bukadar xd

--------------- Ekleme ---------------

zazanın suçunu ben üstleniyorum :D
yinede o kadar abartmayın
benim ne suçum varki üstüne alıyon:d:

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
:D ölmesinde altına mıça bilir başımızakalmasında xd

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
ya benim sesimi analr bide şiveliya birinizbana şu replikleri okuyup vere bilirmi

merhaba salih bir oyun oynamak istiyorum sen dostlarını arkasından bıçaklayıp yalansöyleyenbirisin karşındaki iser bilgisayar bağımlısın yardıma ihtiyacıvar sen onu kurtarabilirsin odaseni yaşa yada öl salih seçimini yap

zaza

zaza

Üye
biraz basket maçlarındaki spikerleri dinle onlar gibi kalınlaştır ve onlar gibi abartılı konuş düzelir:naughty:

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
şaka yarın olcak ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt