bir şaka konusunda bana yardım edebilirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
bir şaka konusunda bana yardım edebilirmisiniz?
arkadaşa büyük bir şaka yapmak istiyoruz .aklımızda testere gibi bir şaka yapmak geldi ama ses kaydını nasılbaşka birinin sesi gibi yapabilirim ve nasıl bir oyun oynayalım fikirlerinizi paylaşın:ehe

zaza

zaza

Üye
aslında sen gidip başka birşey bul yemez testereyi daha ciddi bir oyun olsun:oke:

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
valal biraz çıktı az önce biri aradı böyle böyle kaçırcam falandedi demi hemen yok tedbir alak falndedi yer ama kanlazım tabi sahte

zaza

zaza

Üye
sana öncelikle şehir dışında bir mekan lazım malum şüphelenilirse polis girer devreye başınız ağrır
sonra baya düzenekler gerçekçi bişey olsun imkanın varsa sahte bişiler yaptır
özellikle kamerayı unutma
ve en önemlisi kurbanı inandırmak için testere filminden etkilendim ve senin davranışlarının kötü olduğunu tespit ettim gibi cümleler kullan o yapabiliyosa bende yaparım falan gibisinden maksat inansın:naughty:

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
xD aklımabizim sessiz bodrum katı geldi hemen maskelewri takcaz eteri alcaz sonra luupp kendini bodrumda benide karşısında kendi gibi kaçırılmış sanar ve oyun başalrda eter i yedikten sorna kaç dk sorna uyanır

zaza

zaza

Üye
koklamasına bağlı çok koklarsa bir gece uyanamaz:ehe az bastır bayılsın yeter:ehe

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
ben şöyle düşündüm

o uyanınben ben yüzüm kanlı birşekilde uyanırım ses kaydı başlar

merhaba salih bir oyun oynamak istiyorum hayatın bir yalandan ibaret dedi kodu ve başkalarının kuyusunu kazma senin sonun olcak önünde ögrdüğün düzenek senin eserim önünde ki bilgisayar hastası kurtarılmayı bekliyor seni kurtarmasını bekle ve onnu stündeki düzenekteki tuşu kapalıya çevir yaşayada öl seçimini yap

zaza

zaza

Üye
abartmayın sakın korkudan ölür bak ama bilgisayar ortaya atma biraz gerçekçi konuş sen insanlara hep kötü davranıp onları arkadan vuran bir insan oldun karşındaki ise bütün gününü saçmalıklarla geçiren ve ailesine saygısı olmayan biri gibi cümleler kullan inandırıcı olsun

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
oo efesin efe sözler ama ses degiştirmek için programım yok neyle değiştirsem

Utku

Utku

Üye
ses değiştirmek için vcs diamond kullan

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
freewaresi varmı o programın

Utku

Utku

Üye
ful.l yaz çıkar google a :D

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
saol ses iyaptım şimdi aletleri yapıyom

AlpReis

AlpReis

Üye
:box

Revengeful

Emekli Yönetici
Saka yapayım derken cocugu oldurmeyinde

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
oyun bitti

Burak

Üye
i want to play a game !

dostum sakın kamera elinizde falan olmasın :)

biryere gizleyin.

byilmazZ

byilmazZ

Üye
bence inanmaz :D

maxirabit

maxirabit

Üye
Testere yerine hayalet:)kolpaçinoyu izlemişsindir beyaz adam kapıdan girer ve sigara ister gençler sigaranız varmıydı:D

zaza

zaza

Üye
ben sana çok fikir vereyim hatta senaryo yazayım :naughty:

hiçbir alet hordavat gerekmez sadece iyi gizlenmiş bir kamera çocuğu eve davet edin evdeyken eğer gücünüz yetiyorsa üstüne çullanın ve onu bayıltmadan önce "artık sen bittin seni öldürücez" deyip bayıltın az bastırın fazla koklarsa uyanamaz

sonra dediğim gibi biryer bulun ve onu o yerde bağlayın hatta testere filmindeki gibi bir alette olabilir bırakın orada zaten ses kaydını hazırladın ama değişikliğe gitmen lazım "sen hep insanlara kötülük yaptın ve bunu hakkettin bizde sana testere gibi ceza verelim dedik artık herşey elinde" gibi bir ses kaydı olsun

ve süreyi başlatacak otomatik bir mekanizma, 5 dakikalık bir süre verin ama kurtulamasın süre geçtikçe kesin ağlamaya başlayacaktır eğer baktınız dayanamayacak hemen el atın yoksa ata sözümüz gibi kaş yapayım derken göz çıkar hadi kolay gelsin:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt