SoulsEagle
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
al xda da vardır tüm romlar

gerekmezkernel gerekmez mi ayrıca ?
bilmiyorsan![]()

gerekmezkernel gerekmez mi ayrıca ?
bilmiyorsan![]()
asıl kızdığım olay unicornumu ışın silahıyla furdular tozu bile kalmadı
yok birşey olmaz adamlar galaxy y ye yüklüyor![]()

recovery üzerinden mi yükleniyor yoksa odin ile mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
al xda da vardır tüm romlar
gerekmez

ben recoveryden wipe filan yapıp direk flashlıyordumrecovery üzerinden mi yükleniyor yoksa odin ile mi?
![]()
cwm veya twrp gerekir mi?ben recoveryden wipe filan yapıp direk flashlıyordum

yüklerken cwm veya twrp fark etmez ama güncellemelerde twrp ile güncellemen lazım yoksa hata verebiliyor tavsiyem cwm ile ilk kurulumu yap günceller için twrp ye geç sonracwm veya twrp gerekir mi?![]()

çünkü wipe filan konusunda cwm daha iyiyahu recovery yüklemek için de bilgisayar lazım değil mi?yüklerken cwm veya twrp fark etmez ama güncellemelerde twrp ile güncellemen lazım yoksa hata verebiliyor tavsiyem cwm ile ilk kurulumu yap günceller için twrp ye geç sonraçünkü wipe filan konusunda cwm daha iyi
evet veya google playde rom manager (cwm için ) twrp nin de vardı bu programlarla da yükleyebilirsinyahu recovery yüklemek için de bilgisayar lazım değil mi?
Aynen@beytullah6767 nin banlı profil resmini hala unutamıyorum
![]()
![]()
Anılarım depreştievt iyice ban yeme moduna girdiydi umutlarını boşa çıkardılar![]()

yine cuma akşamları sabaha kadar muhabbet ederizAnılarım depreşti
Tabi o zamanlar tatil zamaniydi![]()
ama öyle silinecek konular lazım bize 
Gececiler kilitlenmiştiyine cuma akşamları sabaha kadar muhabbet ederizama öyle silinecek konular lazım bize
ban yapmadığın için![]()

gececiler hala kitli mi birde bizim yüzümüzdendir şimdi hatırlatınca da birdaha geri dönmez o konuGececiler kilitlenmişti
Yarin gece gelin gececilere
@OttomaN TigeR korkutmuştun abi :bigstar:

Yok acildi o gecegececiler hala kitli mi birde bizim yüzümüzdendir şimdi hatırlatınca da birdaha geri dönmez o konu![]()
banlanınca anı olsun diye mi ss aldınYok acildi o gece

@The Shadow a atmistim ban yiycez diye yemedik konusmadan buldumbanlanınca anı olsun diye mi ss aldın![]()
![]()