Bir Neden Bul Üstekini Banla

Sponsorlu Bağlantılar

TURKISH POWER

Üye
Kankamı banladıgın ıcın yıne ban bannnnnnnnnnnnnn:bann::bann::bann:

manyak!

manyak!

Üye
saçmaladığın için:bann::bann::bann:

keremerson

keremerson

Üye
saçmaladığımı düşünerek aslında kendin saçmaladığın için :bann:

TURKISH POWER

Üye
bu oyundakı herkese benden bırer ban:bann:

keremerson

keremerson

Üye
kanka arada bende kaynadım we benide banladığın için :bann:

otoata

otoata

Üye
:bann::bann::bann::bann:keremerson benim telefonumu kullandığın, arada kaynadığın , avatarında çocuğunyanında silahtutan adamdan, başkasını banladığından , imzandaki adamların görgü kurallara uymadığından , son ses müzik dinlediklerinden ve trafik kurallarına uymadığın için ban ban ban ban yedin tam 10101 yılına kadar üyeliğin banandı :D:D:D:D:D:D:D:bann::bann::bann::bann::bann:birdaha insan içine cıkmayacaksın seni gardiyanlar beklicek:sopa::sopa::aman2::sopa::sopa:bana yalvaracaksın:sukur::naughty:bende seni reddedecem bütün gün ağlıyacaksın:aglabende kahkahalar atacam:ehe:ehe:ehe:D:D:D:D:D çok güze oldu ama dimi !!!!!

keremerson

keremerson

Üye
:bann::bann::bann::bann:keremerson benim telefonumu kullandığın, arada kaynadığın , avatarında çocuğunyanında silahtutan adamdan, başkasını banladığından , imzandaki adamların görgü kurallara uymadığından , son ses müzik dinlediklerinden ve trafik kurallarına uymadığın için ban ban ban ban yedin tam 10101 yılına kadar üyeliğin banandı :D:D:D:D:D:D:D:bann::bann::bann::bann::bann:birdaha insan içine cıkmayacaksın seni gardiyanlar beklicek:sopa::sopa::aman2::sopa::sopa:bana yalvaracaksın:sukur::naughty:bende seni reddedecem bütün gün ağlıyacaksın:aglabende kahkahalar atacam:ehe:ehe:ehe:D:D:D:D:D çok güze oldu ama dimi !!!!!

otoata abi naaptın sen yaa harbiden banlanmış kadar oldum yaa :agla:agla:agla:utan

TURKISH POWER

Üye
:kop:yuh bu ne böle...roman gibi olmuş..bende senı banlıyorum otoata:bann::sahan2:

safakk

safakk

Üye
herkese ban işte:ehe:bann::bann::bann::bann:

askim822

askim822

Üye
Haksız yere BAN ladın Haklı Yere BANNN
:megafon:

manyak!

manyak!

Üye
haklı yere banladığını düşündüğün için :bann::bann::bann::bann::bann:

prince of hell

prince of hell

Üye
prensesimi banlama cürretini göstermiş herkese ban (prensesim nbr yaf :))

elmyra

Üye
sitenin bütün üst düzey yöneticilerini bu aralar anlaşamadığım içinn :bann::bann::bann::bann::bann:

ouSahin

ouSahin

Üye
demekki sende bir sorun var :bann:

elmyra

Üye
katılıyorum :bann::bann:

enigma

enigma

Üye
hep ben senin altına yazmak zorunda kaldığım için :bann::bann::bann:
artı katılmıyorum :bann::bann::bann:

elmyra

Üye
katılmadığın içinn sanada :bann::bann::bann::bann:

çünküü bu aralar ben sataacakk yer arıyorum onlarırda kabahat yokkk ben kavgaa ettiğim içinn sorunn bendeee
ama senn katılmadığın içinnn enigmaa sanaa :bann::bann::bann:

enigma

enigma

Üye
boşver sen hafif sakinleş biz banlamaya devam edelim :D:D:D
kızdın mı baş parnağının tırnağına bak uzun uzun
bu arada arzu hanım sizi iyi :bann:layamamışım bir kere daha :bann:layayım
:bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:

elmyra

Üye
çok konuştuğun içinn sanadaa :bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:

Üst Alt