Ban
s.ileli Üye Symbian Pro' Alıntı: sende hayattasın Genişletmek için tıkla ... Ben yasiyorum mu saniyorsun ban :-D:-D
Symbian Pro' Alıntı: sende hayattasın Genişletmek için tıkla ... Ben yasiyorum mu saniyorsun ban :-D:-D
s.ileli Üye Symbian Pro' Alıntı: okula karşısın iyi bir delil Genişletmek için tıkla ... Sende cok okul yanlisisin gerci bu iyi birsey ama yinede bannnn
Symbian Pro' Alıntı: okula karşısın iyi bir delil Genişletmek için tıkla ... Sende cok okul yanlisisin gerci bu iyi birsey ama yinede bannnn
iOSait Üye s.ileli' Alıntı: Sende cok okul yanlisisin gerci bu iyi birsey ama yinede bannnn Genişletmek için tıkla ... okul karşıtına ban attığın için ban
s.ileli' Alıntı: Sende cok okul yanlisisin gerci bu iyi birsey ama yinede bannnn Genişletmek için tıkla ... okul karşıtına ban attığın için ban
İhtiyar007 Üye iOSait' Alıntı: okul karşıtına ban attığın için ban Genişletmek için tıkla ... ben okul karşıtı değilim
iOSait' Alıntı: okul karşıtına ban attığın için ban Genişletmek için tıkla ... ben okul karşıtı değilim