bir kızı anlayabilene dünyaları verırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

ama sen zaten kendınle celıstın .. hepsı kelımesını kullanmasan da bı genelleme yaptın. sevgılı burcu ve dıger arkdaslar bu konu aldı basını gıdıyor frenlemek lazım

bülbülün gülü 10 name okusa onu da güz yüzüne,lakın güle sorsan okunan bır tek name..
bülbülün gül için okuduğu onun için doyumsuz..
bülbül her mevsim öter;gül bir mevsim açar ,, gül bir mevsim açsa da bülbüle sorsan kokusu her mevsim....
işte fark bu hiç bir kız hiç bir erkegın bır kızı sevdıgı gıbı sevemez ve bı erkek kadar ınce hesaplamalrda bulunamaz.. çünkü erkek dogası geregı daha tecrubelıdır kızlardan daha cok ortam gormus ve ınsanları tanır.. bu kızların ahmaklıgından degıl sadece toplum ıtıbarıyle ksııtlı kalmalarından kaynaklanır kızın dunyası bır erkege gore dardır.. işte ben bunu cekınmeden genellerım

Cynical

Üye
Nasrettin hoca misali ben de herkesde biraz haklılık payı buluyorum.
Ata'nın söylediklerinin şurasına katılıyorum: Insan zor ve erişilmez olanı ister. Onun için de sürekli erişilemeyenin peşinden koşar. Onu daha kıymetli görür. Tabi bir yere kadar. Onun için ilişkide ne çok kolay ne de çok zor olunmalı.
Burcu'ya şurada katılıyorum: Gerçekten de kadının istediği yalnızca ilgidir. Forumda bir ara güzel bir yazı vardı fakir ama eşini mutlu eden bir adam hakkında. Her kadının içinde aslında büyümeyen bir çocuk olduğunu, o çocuğu mutlu etmenin kadını da mutlu etmek olduğunu anlatıyordu. Ben de ona bir gönderme yapmıştım önceki mesajımda. Gerçekten de öyle olduğunu, kadını mutlu etmenin o ilgi ve şefkat isteyen çocuğu mutlu etmekten geçtiğini düşünüyorum. Tabi her kadında bu mutluluğun yolu başkadır, aynı her çocuğun farklı şeylerle mutlu olması gibi.
Isa'ya da şurada katılıyorum: Gerçekten de her insan kıymet bilmiyor. Farklı beklentiler olabiliyor. Bu biraz da talih meselesi. Kimi gerçek aşkı hemen bulur, kimi ise yıllarca arar...
Yani hepiniz haklısınız.

Ben genellememi ata ya durumun diğer yanını göstermek için yaptım.Sen bir kızı sevmişsindir o kızlar seni senin kadar sevmemiştir."çünkü erkek dogası geregı daha tecrubelıdır"bu söylediğinden bu kadar emin olman beni çok şaşırttı.Size ben bir kaç konu açayım o zaman bu böyle olmayacak.

Konu Sahibi

şükür son nokta.

--------------- Ekleme ---------------

beklıyoruz efendım...

Bu konuda evet bencede haklı insanlara hak ettiği değerden fazla değer verince bunu kaldıramıyor.Ama yine altını çizerek söylüyorum genelleme yapmak bu konuda da yanlış olur.

Cynical

Üye
hiç bir kız hiç bir erkegın bır kızı sevdıgı gıbı sevemez ve bı erkek kadar ınce hesaplamalrda bulunamaz..

Şunu 2.5 sene önce okusaydım kesin katılırdım ama sonra gördüm ki doğru değilmiş. Inşallah sana da gösterir birisi...

--------------- Ekleme ---------------

Bu konuda evet bencede haklı insanlara hak ettiği değerden fazla değer verince bunu kaldıramıyor.Ama yine altını çizerek söylüyorum genelleme yapmak bu konuda da yanlış olur.

Ben bir genelleme yapmadım. Kimi insanlar kıymet bilmiyor manasında dedim "herkes kıymet bilmiyor" diye.

yok sen genelleme yaptın demiyorum zaten ortaya söyledim o lafı

aLone

Üye

işte sen bu kadar emek gösterirsin onun her aldığı nefesi bile merak edersin ama genede bi değersiz kadar sevilemezsin

işte sen bu kadar emek gösterirsin onun her aldığı nefesi bile merak edersin ama genede bi değersiz kadar sevilemezsin
insan tabiatımı desek buna o kadar doğru düzgün insanları göz ardı edip nerde üç kagıtcı var onu seviyor bazılarımız bende buna dahil Aramaya devam arkadaşım doğru insan mutlaka çıkar karşımıza.

Neyse konu çok saptı kızları anlamakdan bahsediyorduk valla bana söyleyin ben kendimi anlatayım ama tabi hem cinslerimi anlamak zordur

aLone

Üye
ya zaten insan kendi bile anlayamazken karşı cinsini tabi ki anlayamaz da işte benim dediğim şeye çok sinir oluyom ben neyse kızlar arkadaş olarak çok iyi ona lafım yok zaten

kadınlar her daim başımızın tacı
anlamaya çalışmadan önce seversen daha kolay anlarsın

kadınlar anlamadan sevilmek için

Konu Sahibi
anlamadan en güzel sevgılerı yasaman dılegıyle...

ilivic

Üye
kızla karıyla uğraşmıcan hacı en iyisi bence başa bela yahuu...

Konu Sahibi
kurban kurban maydonoz nerden cıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...