Bir kız çocuğu 4 aydır uyuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir kız çocuğu 4 aydır uyuyor
Ruslar bu kızı konuşmaya devam ediyor: Bir kız çocuğu 4 aydır uyuyor



İHA - Rusya'nın başkenti Moskova'da 4 aydan beri uyuduğu iddia edilen kızın ne zaman uyanacağı ülke kamuoyunun merak konusu oldu.

Rusya'nın ünlü rock şarkıcısı İlya Lagutenko'nun kendisini ziyaret etmesi durumunda uyanabileceğini belirterek uykuya dalan 18 yaşındaki Oksana Frolova isimli genç kız, Moskova'nın kalabalık mahallelerinden birindeki küçük bir dairede 4 aydan beri yeme içme gibi en temel insan ihtiyaçlarına bile gereksinim hissetmeden uyumaya devam ediyor.

İHA'ya konuşan genç kızın annesi Yelena Frolova, kızının 18. yüzyılda Amerika'da yaşamış Mariy Lavo isimli ünlü bir büyücünün ruhuyla yaşayan 4 yaşındaki eski bir kız arkadaşı tarafından büyülendiğini ve büyüden kurtulması için İlya Lagutenko'nun kızını ziyaret ederek kendisine sadece sağlık dileği niteliğinde bir kaç kelime söylemesinin yeterli olacağını belirtirken, fakat tüm çabalarına rağmen evlerini ziyaret etmemekte direnen Lagutenko'yu bu inadından vazgeçirmek için tüm insanları yardıma çağırdı. Kızının uyumadan önce kendisine kesinlikle doktor, kilise görevlisi ve bakıcıya yardım için başvurmaması isteğinde bulunduğunu ve aksi takdirde kızının öleceğini savunan Yelena Frolova, "Kızımla Lagutenko'nun ruhları birleşmiş. Lagutenko yaşamak istiyorsa kızımı ziyaret etmeli, aksi takdirde her ikisi ölecek." şeklinde konuştu. Konuyla ilgili olarak basınla görüşmemeye karar veren rock şarkıcısı İlya Lagutenko ise uzun zamandan beri Baltik Cumhuriyetlerine düzenlediği konser turuna devam ederken, şarkıcının basın sözcüsü Marina Zalogina ise bazı Rus gazetelerine telefonla verdiği demeçte Oksana ve ailesinin "moral teröristleri" olduğunu ve bu insanlarla her hangi bir diyaloga girmemekte kararlı olduklarını belirtirken, Oksana'ya uykuya dalma numarasından vazgeçerek kendi yaşıtları gibi üniversite sınavlarına hazırlanması çağrısında bulundu. Bu arada İHA muhabirine konuşan Rusya'nın ünlü psikoloji uzmanlarından Dr. Yuliya Maçehine ise normalde bir insanın 1 aydan fazla gıdasız ve bir haftadan fazla ise susuz yaşamasının imkansız olduğunu, fakat tıp tarihinde zamanla bazı irsi hastalıklarda uzun süreli uykuya dalış vakalarının görüldüğünü belirtirken, bilimsel açıdan nedeni belirlenmeyen benzeri uykuya dalışların genellikle 2 aydan fazla sürmediğini söyledi. Uzun süreli uykuya dalan hastalarda kalp atışlarının seyrekleştiğini, vücut sıcaklığının düştüğünü ve ciltlerinin ise beyazlaştığını kaydeden Maçehina, "Oksana Frolova'nın dış görünümüne bakılırsa bu kızda uzun süreli uykuya dalanlara has özelliklerinin bulunmadığı açıkça gözükmektedir. Ayrıca Oksana'nın yakınları tarafından doktor gözetimi altında değil ev koşullarında uyutulması bu kızın gerçekten uyuyup uyumadığına da kuşkuyla bakmaya neden oluşturmaktadır" şeklinde konuştu.

Bu arada Rusya'nın "Komsomolskoye Gazeta" gazetesinde yer alan haberde bir sağlık görevlisinin önceden haber vermeden aniden Oksana'nın evine girdiği sırada genç kızı bilgisayarda birisine mesaj yazarken yakaladığını belirtmesine tepki gösteren Oksana'nın yakınları ise haberin kesinlikle yalan olduğunu ve Lagutenko'nun siparişiyle hazırlandığını öne sürdükleri öğrenildi.
 


zoom

Üye
o görmek istediği kişi ünlü biri mi ki
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
abi o neci yaw biz istesekte uyuyamıyoz kız 4 aydır uyuyo gelde dellenme şimdi adalet mi low bu ??
 
Caine

Caine

Üye
o görmek istediği kişi sanıyorsam ünlü bir rus şarkıcısı ve ben inanıyorum ki bu kız ve ailesi birer yalancı :DD
 

CooL'n'Quiet

Üye
şahanın böyle bi tiplemesi vardı o geldi aklıma :b
 

climax

Üye
Originally posted by ardadoganer@Sep 11 2005, 12:29 PM
şahanın böyle bi tiplemesi vardı o geldi aklıma :b
[post=162627]Quoted post[/post]​
bizi uyutuyo bunlar :artı:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
4 ay uyumak :wacko:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben inanmıyorum... ;)
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Şahsen ben de inanmadım.

Fizik kurallarına aykırı bir durum :ehe:
 
ibonline

ibonline

Üye
Originally posted by Caine+Sep 11 2005, 11:39 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(Caine &#064; Sep 11 2005, 11:39 AM)</div><div class='quotemain'>o görmek istediği kişi sanıyorsam ünlü bir rus şarkıcısı ve ben inanıyorum ki bu kız ve ailesi birer yalancı :DD
[post=162607]Quoted post[/post]​
[/b]



<!--QuoteBegin-van_hoijdonk
@Sep 11 2005, 01:33 PM
Ben inanmıyorum... ;)
[post=162710]Quoted post[/post]​
[/quote]
muhahaha palavraya bak
 

keano

Üye
hade len ordan hehehe..makettir maket :P veya kiz 2&#39;zdir..deismeli uyuyolardir... tahmin yurutmeyi burada kesiyorum. ahanda kestim.
 
iOS Developer

iOS Developer

Üye
vay bea...
 
SANCAR

SANCAR

Üye
bi sorunu vardır kesin ya

hatırla: keloğlanın bi filmi vardı prensesi ilçlan uyutuyodu :DD
 

cariously

Üye
yaa 4 aydır su icip yemiyomus alalal....gelsin yiyosa 1 ay taksım meydanında uyusunda gorelim :D :D
3 hafta kalmaz olur ınsan su icmeden 1 hafta yasayabılıodu galıba...
 

rapci_cariye

Üye
ii bende 4 ay uyursam geriye kalır şurda 5-6 ayy o da okuların kapanması (açılmadan :)) çün yeterli bi süre dil&#33; tmm en ii si bi 4 ay daha uyursam oldu bu iş..&#33; :D :lol2: ;)
 
SANCAR

SANCAR

Üye
önemli olan uyanık görünüp uyumak orda ama :lol2:
 
KEMAL6600

KEMAL6600

Üye
nasıl 4 ay uyur yaw adam yemek yemeden su içmeden gözünü açmadan tuvalete gitmeden nasıl olur yaw adam geberir. gözünü iyice kanlanmıştır yaw. bence saçmadır. ben inanmam . inansam bile GUINESS REKORLAR&#39;ı kitabına girer akşam showtv de gösterir olayları. ne biçim saçma yaw . :nono: :nono:
 
iceboy

iceboy

Üye
Hahayt&#33; Bende kurbagayim zaten. Beni opup insana donusturmesi icin Angelina Jolie&#39;i bekliyorum. :wub:
Haber yolladim bende. Bu hafta ici gelecegini soyledi :artı:

vrag vrag :kop: :kop: :kop: :kop:
 

delimakina

Üye
bende yatarım abi nolcak ama okuldan izin verirlerse :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt