Bir KADIN nasıl MUTLU edilir? % 100 olumlu sonuç

Sponsorlu Bağlantılar

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Şu maksatla sordum
Sizin aileyi tenzih ederek konuşuyorum, Bayanları mutlu etmek kısa vâdelidir.
Evli erkeklerin hayatı problemlere çözüm ve çözümlere sermaye üretmekle geçer.
Kadınlarınki ise her çözüme problem üretmekle geçer.

Bir kadını uzun vâde mutlu etmek çok zor anlayacağın
bu kadar korkmayın kadınlardan da öyle bir izahat ediyorsunuz ki sanki kadınlar canavar bu sana bağlı dostum bağa nasıl bakarsan o şekilde üzüm alırsın

bekarım evet ama tatlı bir bela var az çok görebiliyorum gelecekte ne olacağını :D

---------- Eklendi @ 08:17:20 ---------- Yazıldı @ 08:15:56 ----------

Doğru mantık yanlış yorum, maalesef bunlar sadece filmlerde olmuyor ama keşke sadece orada kalsa
ben mecazi anlamda yorum yaptım espiri olsun diye gerçek hayatta karşılaşıyoruz elbette ama RAB'bime şükürler olsun öyle düşündüğünüz gibi bir hadise yaşamıyorum en başta hamuru yoğururken sağlam maya ile harmanladım çok şükür mutluyum vede mutlu :)

Bekar olduğunu, ''evlenince erkek tahta oturur'' yazmışsın ordan anladım.
Sen, bin dokuzyüz çift sıfırlı yıllardan bahsediyorsun sanırım :ehe

Ne demek istediğimi Allah nasip ederde evlenirsen anlarsın.
abartma kardeş bu çağda bile doğal güzel uyumlu ilişkiler var bu asalet ve kültüre dayalı kişilerde geçerli

Kadın değil de,bayan denir.
Her neyse de,eyer içiniz de evli varsa yazılanlardan bir kaçını,eşinize yaptınız mı?
:)
Benden bir tahmin;evlenince işler çok fazla değişiyor. O sevgili dönemleriniz anı kalıyor:)
valla kardeş ben şahsen eşimle flort etmedim görücü üsülü ile evlendim şimdi iki sevgili dediğiniz karakterdeki insanlardan daha mutluyuz

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
uzun lafın kısası kıssadan hisseler var bu ilişkiler hakkında bilmiyorsanız araştırın lakin mutlu olamıyorsanız parşumen kağıdı gibi buruşturup atmayın kenara onun üstüne gidin sıkıntının temel kaynağını bulmaya çalışın kadınlar öcü değildirler belki cahil olabilirler belkide siz onların kafa dengi olamıyorsunuz ondandır bu huzursuzluk ve sıkıntılar

onlar ne kadar yaşnanırsa yaşlansın küçücük bir kız çocuğu gibidirler sevgiye şefkate size ihtiyacı var onların onlara istediklerini verin
bakın neler değişiyor görüp farkına sizde varacaksınız...

• Beğen
Tepkiler: lgkg300
theposies

theposies

Üye
denicem sonuç olumsuz olursa kapını çalarız :)

ramirez02

Üye
evlilik ve sevgili hayatı bir birinden çok farklı şeyler kraldost en doğrusunu yapmıs görücu usulu evlenmiş bende bes yıldır evliyim evlendikten sonra mutluluk saglıklı cinsellikle başlıyor yatakta mutlu olan çiftler hayattada mutlu oluyor

pentagram_34

pentagram_34

Üye
uzun lafın kısası kıssadan hisseler var bu ilişkiler hakkında bilmiyorsanız araştırın lakin mutlu olamıyorsanız parşumen kağıdı gibi buruşturup atmayın kenara onun üstüne gidin sıkıntının temel kaynağını bulmaya çalışın kadınlar öcü değildirler belki cahil olabilirler belkide siz onların kafa dengi olamıyorsunuz ondandır bu huzursuzluk ve sıkıntılar

onlar ne kadar yaşnanırsa yaşlansın küçücük bir kız çocuğu gibidirler sevgiye şefkate size ihtiyacı var onların onlara istediklerini verin
bakın neler değişiyor görüp farkına sizde varacaksınız...

Valla bu zaman da görücü usulü evlendiysen,ne mutlu ikinize:)
öyle çiftler çok kalmadı değil,nerdeyse hiç.
İşin iç yanı kendim bile böyle düşünmüom,yapmıom da:)
İlk önce işlerim düzene giricek,ayaklarımın üstünde durucam,bu arada da gelin adayını tanıyacam.
3-5 yıl aradan geçicek birbirmizi iyice tanıyacaz,ozaman evlilik dönemi:)
Bana şahsen zor geliyor görücü usulü hatta hayal bile edince ne olacağını biliyorum.
Kızın sevmediğim bir yönü olucak veya hiç tahmin etmediğim birşey yapıyordur diye gözümde canlandırıyorum.
Tamamen tanımadan,hareketlerini öğrenmeden çok pot kırarım veya ailesiyle,kardeşiyle vs aramızda sorun çıkar,sonuç olumsuz olur.
Gözümde canlanması böyle benim:)
onun için bana çok uzak ama siz yapabildiyseniz ne mutlu size:)

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Valla bu zaman da görücü usulü evlendiysen,ne mutlu ikinize:)
öyle çiftler çok kalmadı değil,nerdeyse hiç.
İşin iç yanı kendim bile böyle düşünmüom,yapmıom da:)
İlk önce işlerim düzene giricek,ayaklarımın üstünde durucam,bu arada da gelin adayını tanıyacam.
3-5 yıl aradan geçicek birbirmizi iyice tanıyacaz,ozaman evlilik dönemi:)
Bana şahsen zor geliyor görücü usulü hatta hayal bile edince ne olacağını biliyorum.
Kızın sevmediğim bir yönü olucak veya hiç tahmin etmediğim birşey yapıyordur diye gözümde canlandırıyorum.
Tamamen tanımadan,hareketlerini öğrenmeden çok pot kırarım veya ailesiyle,kardeşiyle vs aramızda sorun çıkar,sonuç olumsuz olur.
Gözümde canlanması böyle benim:)
onun için bana çok uzak ama siz yapabildiyseniz ne mutlu size:)
bunları dert etme daha gençsin toysun tadını çıkar zamanı gelince alnına ne yazıldıysa onu çekeceksin birazcıkta iradeni kullanacaksın

handci04

handci04

Üye
paranın gözü kör olsun

pentagram_34

pentagram_34

Üye
bunları dert etme daha gençsin toysun tadını çıkar zamanı gelince alnına ne yazıldıysa onu çekeceksin birazcıkta iradeni kullanacaksın

Kendi tecrübemi kendim kazanıyorum:)
Biliyorum çünkü;kulaktan dolma bilgiler işe yaramıyor.
Deneyerek,öğrenerek neyin ne olduğunu daha iyi anlıyorum:)
Yaşla,başla tecrübe kazanılmıyor,öğrenerek kazanılıyor:)

kraldost

kraldost

Üye
    Konu Sahibi
Kendi tecrübemi kendim kazanıyorum:)
Biliyorum çünkü;kulaktan dolma bilgiler işe yaramıyor.
Deneyerek,öğrenerek neyin ne olduğunu daha iyi anlıyorum:)
Yaşla,başla tecrübe kazanılmıyor,öğrenerek kazanılıyor:)
kibirli gözüküyorsun yanlış yapıyorsun belkide gördüklerin senin için hayırlı değildir gördüklerine değil yaşanan tecrübelere inan birazcık ata sözü dinle sana bir abi tavsiyesi burnunun dikine gitme sana en güzel örnek anneni babanı örnek al hiç kimseyide kırma üç günlük dünya

pentagram_34

pentagram_34

Üye
kibirli gözüküyorsun yanlış yapıyorsun belkide gördüklerin senin için hayırlı değildir gördüklerine değil yaşanan tecrübelere inan birazcık ata sözü dinle sana bir abi tavsiyesi burnunun dikine gitme sana en güzel örnek anneni babanı örnek al hiç kimseyide kırma üç günlük dünya

Yok abi kalp kırmak kötü söz söylemek bize göre değil:)
Tabiki büyüğümsün teşekkür ediyorum ayrıca söylediklerin için:)

• Beğen
Tepkiler: kraldost

Üst Alt