Bir kadın çalışmalı mı?/çalışmamalı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
Kadın çalışmalı : Ülkemizdeki ekonomik koşullar % 99 kısmıyla tek maaşla geçinilmesini ve zaruri ihtiyaçların giderilmesine izin vermiyorbu yüzden aile bütçesine katkı ve daha iyi şartlar için kadın ÇALIŞMALI...

Kadın çalışmamalı : Çünkü aileyi bir arada tutan ve geleceğimiz olan çocukları yetiştirip hayata hazırlayan kadınannedir.Bir çocuğun sağlığıpsikolojisi ve gelişiminin sağlam olması için anne den daha iyi yar olamaz.Bakıcı veya kreş gibi yardımcı unsurlar olsada annenin yerini asla tutmaz.ÇALIŞMAMALI...

Sizce bir kadın çalışmalı mı?/çalışmamalı mı?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
farketmez benim için.Ama calısmaması daha iyi :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
mesela neden yani kafanda ne olusuyor .cevre guvensizligi dimi

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
oda var.Ama bi cocuk oldugu zaman bir bakıcı yerine annesinin bakması daha iyi.:)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
aynen bakicilarada hic guvenilmiyor bu devir haberlerde goruyorz .ama hem calisip hem ev isleri hem cocuk derdi ceken kadinlar var mesela karadeniz de

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
aynen bakicilarada hic guvenilmiyor bu devir haberlerde goruyorz .ama hem calisip hem ev isleri hem cocuk derdi ceken kadinlar var mesela karadeniz de
Karadeniz cok farklı biyer.Ordaki kadınlar evliliği öyle pek cocuk oyuncagı gibi görmüyor:)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ama baya yipraniyorlar butun yuk resmen onlarin omzun da gerci dedigin gibi orasi farkli calisma sekli oyle kadinlar icin yani :)

minoo

minoo

Üye
Kesinlikle çalışmalı. Şahsen ben oturup ne baba parası yiyebilirim, ne de koca parası. Ben kendi paramı kazanırım. He para eve girdiğinde de senin benim olmaz, bizim olur. En güzeli de bu olur zaten :)

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Çalışmamalı bir kadınla evlendin zaman saten evi sırtlamak sana düşer evlendın kadına bakmakta sana düşer duygusal yaklaştım ama bir kadını çalıştırmamak lazım :) çalışcaksada öğretmen olmadı sadace bence

• Beğen
Tepkiler: pelın_
minoo

minoo

Üye
Neden çalışmamalı? Sen kendine eş mi alıyorsun yoksa eve hizmetçi mi?

Uruloki

Uruloki

Üye
bence çalışmalı sonuçta onlarla birlik olmuş oluyorsunuz bir kere ve sonuçta birlik varsa katkı yapmalı ama şu da var bebek olunca ne olcak

• Beğen
Tepkiler: minoo
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
çalısmalı cunku ılla maddıyat ıcın calısmaz ınsan
kendını güvenı yerıne gelır sosyal cevresı artar daha bseylerden emin olrak hayatına devam eder
hepsını gectım ekonomık özgürlük dıye bsey var =)

• Beğen
Uruloki

Uruloki

Üye
evet o da var bence kendine güveni gelir ama dediğim gibi bu soruyu forumdaki bayan üyelerimize sormak istiyorum mesela çalılıyorsunuz bebeğiniz oldu ne yapacaksınız

phasan

phasan

Üye
Gerektiginde çalışmali kadın

minoo

minoo

Üye
E çalışan bayana, çalıştığı iş yeri tarafından verilen doğum izinleri var.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 776553 ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yanı dogum ıznı var 1 yıla kdr neredeyse dogum ıznıne ayrılablyo devlet memuru raporlarla :)

• Beğen
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Neden çalışmamalı? Sen kendine eş mi alıyorsun yoksa eve hizmetçi mi?
düşüncemizi sölemiceksek yorum yaptırmayın ben işçi değil kadınlar başımızın tacıdır demek istedim ama nese

minoo

minoo

Üye
Ben düşünceni söyleme demedim ki sana. Neden öyle düşündüğünü merak ettim sadece.

Aege

Aege

Üye
isterse çalışır isterse çalışmaz bence ama bana sorarsa ben çalış derim.hem ben bakıcılarda,kreşlerde büyüdüm anne baba kıymetini daha iyi bilir o zaman çocuklar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
bazı konularım gereksiz yere burya taşindida neyse, hiç oyun tipine benzemıyor kı konular tartişma paylaşma yanı :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt