Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

severus snape

Üye
5800 de işe yaradı teşekkürler ama mobil securıty i silemiyorum

- - - Eklendi - - -

unnistalking de olmadı

- - - Eklendi - - -

tamam şimdi sildim çok teşekkürler yararlı bi paylaşım

lamos

Üye
Tsk üstad n95 8gb ise yaradı tüm programlar sorunsuz yükleniyor emegine saglık

bilmemki01

Üye
teşekkürler

lamos

Üye
Tsk üstad n95 8gb ise yaradı tüm programlar sorunsuz yükleniyor emegine saglık

Üstad core codec yüklemeye calıstım bir kac versiyonunu fakat sertifika hatasi demeye basladi acaba problem nedir bilgilendirirmisin.

bilmemki01

Üye
Üstad core codec yüklemeye calıstım bir kac versiyonunu fakat sertifika hatasi demeye basladi acaba problem nedir bilgilendirirmisin.

rom patcherda install server yaması aktif mi yani yeşil renkte mi ?

matadorcuk

Üye
allahh razıı olsunn nedıım baska:)

maxibrk

maxibrk

Üye
Nokia E72-1 RM-530 fw 091.003
Sonuç olumlu. Teşekkürler.

lamos

Üye
Tsk üstadim hallettim arada bir bakmak gerekiyormus sanırım yesilmi diye :))

bilmemki01

Üye
Tsk üstadim hallettim arada bir bakmak gerekiyormus sanırım yesilmi diye :))

istersen de yamayı otomatik yapabilirsin yeşilken üzerine Add to Auto yaparsın yeşilin etrafında sarı bir halka oluşur telefonu kapatıp açınca tekrar tekrar aktif etmek için uğraşmazsın.

kaskaci

Üye
Çok teşekkürler. Çok kolay oldu ellerinize sağlık.

bagerhk

Üye
Nokia c6-1 anna kullanıyorum. Telefonuma tarif ettiğiniz gibi uygulamaları yükleyerek hacklemişti. Benim küçük oğlum telefonumla oynarken Rompatcheri silmiş.
Bende ilk başta yaptığım gibi sırayla işlemlere başladım fakat Mobile_Security uygulamasını ve RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion programını telefona bir türlü yükleyemedim. Yüklenemiyor diye hata mesajı veriyor.
Sebebi ne olabilir? Yardımlarınız bekliyorum.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Nokia c6-1 anna kullanıyorum. Telefonuma tarif ettiğiniz gibi uygulamaları yükleyerek hacklemişti. Benim küçük oğlum telefonumla oynarken Rompatcheri silmiş.
Bende ilk başta yaptığım gibi sırayla işlemlere başladım fakat Mobile_Security uygulamasını ve RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion programını telefona bir türlü yükleyemedim. Yüklenemiyor diye hata mesajı veriyor.
Sebebi ne olabilir? Yardımlarınız bekliyorum.

Mobilsecurity'i kurmana gerek yok, sadece Rompatcher'ı kurman kafi..

Onun da yüklenmesi lazım...

Yine de olmazsa telefona soft format atıp hack işlemini baştan yap...

Xanymore

Xanymore

Üye
\sys\bin\Patcher*.LDD Not Found! Hatası veriyor ne yapcam

- - - Eklendi - - -

Yardımlarınızı bekliyorum mobile security de onları restoreledim bi sorun olmaz demi rom patcherde hata veriyor mavi basınca kırmızı oluyor X şeklinde

- - - Eklendi - - -

Telefonum 5800 XM Sadece n gage oyunları oynamak için hackliyorum telefonumu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
\sys\bin\Patcher*.LDD Not Found! Hatası veriyor ne yapcam

- - - Eklendi - - -

Yardımlarınızı bekliyorum mobile security de onları restoreledim bi sorun olmaz demi rom patcherde hata veriyor mavi basınca kırmızı oluyor X şeklinde

- - - Eklendi - - -

Telefonum 5800 XM Sadece n gage oyunları oynamak için hackliyorum telefonumu

Öncelikle rompatcherı kaldır tekrar kur. Mavi iken kırmızı olan installserver.rmp yamasıdır, o hatayı gidermek için c/ sys/ bin klasörüne telefonuna uygun installserver.exe dosyasını atacaksın

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeşim çok teşekkür ederim emeğe saygı :)

- - - Eklendi - - -

Deniycem

- - - Eklendi - - -

Kardeş 5800 9. kaç :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Kardeşim çok teşekkür ederim emeğe saygı :)

- - - Eklendi - - -

Deniycem

- - - Eklendi - - -

Kardeş 5800 9. kaç :D

9.4 olan klasördekini atacaksın c/sys/bin klasörüne.

Attıktan sonra telefonu tekrar başlat ve rompatcherdan open4all yamasını aktif et, artık diğer yamanın aktif olmasına gerek yok...

Xanymore

Xanymore

Üye
tamam kardeş saol şimdi bende c de sys/bin die bi klasor yok kendim oluşturdum bişe olmaz demi

- - - Eklendi - - -

Olmadı kardeşim yaptım dediğini

- - - Eklendi - - -

Aynı hatayı veriyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c/sys/bin klasörüne ulaşman lazım...
Onun için x-plore un ayarlarına gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle sonra rompatcherdan open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile c/sys/bin klasörünü görebilirsin. Uygun instali c/sys/bin klsörüne at, attıktan sonra bin klasörünü kontrol et, orda olduğundan emin ol. Şimdi telefonu restart yap ve open4all yamasını aktif edip tekrar dene...

Kendin bin klasörü oluşturamazsın!

Eğer hala hata veriyorsa biryerlerde hata yapmışsındır.

Xanymore

Xanymore

Üye
Hemen deniyorum

- - - Eklendi - - -

Bak kardeşim sana ne yaptıgımı söylüyorum o dediğin uygulamalı usb kablosundan pc ye attın o klasoru c yede attın tmque... o securityi yükledim o karantina işini flan yaptım ama rom patcherde hala aynı hata

- - - Eklendi - - -

Tamam x plorede sys klasoru gorundu ama içinde bin klasoru yok

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Farklı sürüm bir x-plore yükle ve aynı şekilde ayarlayıp bak,
telefonun sistem dosyasını göstermesi lazım, sys nin içinde bin klasörü var ama göremiyorsun. x-plore ile alakalı olabilir o nedenle farklı bir x-plore dene

Üst Alt