Versiyonu hakkında bilgim yok onu telefon modelinle birlikte araştırıp öğrenebilirsin
Bu konudaki uygulamayı yüklemeyi dene yüklenirse tamamdır
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...s60v3-s60v5-symbianos9-x-unsigned-368498.html
Program telefonla uyumlu değil yinede yüklenilsinmi diyor evet diyorum yukluyor ve çalışıyor bi sorun yok değilmiEmrgncy112

ya rompatcher lisans kodu istiyor acaba bilşen var mi
Merhaba arkadaşlar hack yöntemini Nokia E71-1(08) RM-346 510.21.009 versiyon telefonda denedim fakat her ne yaptıysam rom pack teki İnstall_Server_RP+ yeşil yapamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Sayfa 1 deki adımlar harfiyen uyguladım versiyondan kaynaklanan bi problem mi yada başka bir yöntemi varmıdır. Şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar bu yöntem n 86 da işe yarıyomu

bide yükledikten sonra Mobile_Security silin yoksa interne girmiyor
allah razı olsunMerhaba arkadaşlar ben bu yöntemle daha önce telefonu hackledim gayet de sağlam güzel bir yöntem yapanların emeğine sağlık teşekkür ediyorum onlara ama bir ricam olacaktı sizlerden. Ben telefonu formatladım ve herşey hafıza kartımda mevcut tek sorun tmquarantina dosyası yok. Sadece tmquarantina dosyasını birileri eklerse çok sevinirim.
(telefonun internet hızı çok düşük 1mblık dosyayı indirirken bile 50kere hata verdi onu indiremediğim için sizlerden böyle bir ricada bulundum)
şimdiden teşekkür ediyorum...
telefonum nokia n8 belle yöntemleri aynen yapmaya calısıyorum ama '' tmquarantine klasörünü x-plore aracılığıyla olduğu gibi C'ye atın.'' diyo verdgnz linkde ki x-plore yi kurdum fakat videoda ki x-plore ile kurdugum cok varklı artı ingilizce bu yüzden tmquarantine dosyasını c ye atamadm bu yüzdende hack de yapamadım yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden tşkler
buyur kardeş işini görür herhalde