Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

carsiozcan

Üye
ben beceremedim sanırım an itibariyle gravity süresi bitti tam olarak anlatabilcek kesin olarak var mı denilenleri hep yaptım aslında hep denilenler çıktı karşıma ama olmadı

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Anlamadım gitti sizin problemi. Gravity ile alakası yok ki.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ben beceremedim sanırım an itibariyle gravity süresi bitti tam olarak anlatabilcek kesin olarak var mı denilenleri hep yaptım aslında hep denilenler çıktı karşıma ama olmadı

gravity süresi derken :hmmm

carsiozcan

Üye

gravity süresi derken :hmmm

şimdi gravity programında önce yüklenmesi gereken şey sertifika hatası veriyordu onu hackleminiz gerekir dediler buraya geldim denilenleri yaptım sonuna kadar aynı işlemler oldu ama sonuç aynı olmadı gravity süreside bitti ama hala hacklenen dosyaları açamadım neden olabilir acaba ?

Symbianizm

Symbianizm

Üye
olmuyor aynı frekansı tutturamıyorUZ. Sertifika hatası devam mi ediyor

orkuncan5

Üye
Arkadaşım Allah Razı olsun denemediğim kalmamıştı sayende oldu.

GhostMahir

GhostMahir

Üye
aynen öyle yaptım zipten çıkarım c ye yani telefon hafızasına kök klasöre attım ama q.listte gözükmüyor ama genede oldu bazı programlar vardı onlarda sertifika hatası veriyordu şimdi wermiyor açıyor şaşırdım :D tel nokia e5-00

Emrgncy

Emrgncy

Üye
aynen öyle yaptım zipten çıkarım c ye yani telefon hafızasına kök klasöre attım ama q.listte gözükmüyor ama genede oldu bazı programlar vardı onlarda sertifika hatası veriyordu şimdi wermiyor açıyor şaşırdım :D tel nokia e5-00

:hmmm Kafam karıştı açıkçası
Rompatcheri kurup yamaları aktif yaptın mı

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
E63 installserver.exe atınca oluyor.ALLAH RAZI OLSUN.Buradaki bir çok insana faydan oldu.

by__28

Üye
kardesım o ınstall exe yı atıodum olmuordu hepsını tek tek denedım ensonun da oldu hay allah razı olsun gecmısıne rahmet.sen bana bole yardım cı oldun bende sızler ıcın nobet tutuom askerde.

jackass4545

jackass4545

Üye
ınstall exe dosyasını xplorer programı ile atılmıyor bunu nasıl atabilirim ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ınstall exe dosyasını xplorer programı ile atılmıyor bunu nasıl atabilirim ?

Nasıl atılmıyor kardeşim
Atılması lazım, tekrar dene

---------- Eklendi @ 08:10:55 ---------- Yazıldı @ 08:05:55 ----------

Eğer direk zip'in içinden taşı diyorsan taşımaz.
Tele uymlu installserver.exe yi seçip, seçenekler / çıkar diyeceksin

comaly

Üye
Teşekkürler

carsiozcan

Üye
ya yine ben :) ben en baştan hepsini kaldırıp yeniden yaptım bu sefer sertifika kabul edilmedi değilde güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınına korumalı uygulama yüklenemez hatası veriyor bunu ne yapabilirim ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya yine ben :) ben en baştan hepsini kaldırıp yeniden yaptım bu sefer sertifika kabul edilmedi değilde güvenilmeyen bir sağlayıcıdan alınına korumalı uygulama yüklenemez hatası veriyor bunu ne yapabilirim ?

Tel bilgilerini yedekle, telefona soft format at ve tekrar hackle

balzevuv

Üye
n8 de yaptım sertıfıka sorunu cıkarmıyo ama bu sefer de telefon kendı kendıne donup kapanıyo kendı kendıne acılıyo gerı navıgasyon hıc acılmıyo bıde acmaya kalktıgım anda kapanıyo

tncl23

Üye
arkadaşlar 5800 pcden uygulama yüklemek istiyorum pcye bağladıktan sonra hangi dosyaya yüklemem gerekiyo programın uygulamalar menüsünde görünmesi için :hmmm

maserte

Üye
c5-00 da işe yaradı. çok basit bir uygulama oldu. söylenenleri tek tek yaptım oldu. teşekkürler reyiz :)

place3461

place3461

Üye
bu yöntemi bulandan allah razı olsun..kolayca hallediliyor kendi telefonumu formattan sonra da hemencik hackledim..bir arkadaşın c 7 belleyi bakayım halledebilecek miyim

bekchi

Üye
videodaki yöntemi yaptım 5800 XM telefonumda..sorunlar çözüldü :) artık telefonu değiştirmeyi falan planlıyordum o derece sinirimi bozmuştu.ama artık sanki yeni telefonum varmış gibi oldu her program çalışıyor :)

Üst Alt