Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

yetmişdokuz

Üye
helal bee nokia E5 00 de işe yaradı ! sağol kanka

dr.xpression

Üye
E5-00 denendi ssorun yok amöa hack ne işe yariyor

eren3546

eren3546

Üye
bu yöntem format atılmış telefon larda işe yarıyormu ?

eren3546

eren3546

Üye
oluyormuş az önce oldu telefonu hack ledim sağolasın güzel bi anlatım olmuş

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
Xplore'a girip sıfır tuşuna basıyoruz.
Karşımıza çıkan pencerede gizli
dosyalar ve sistem dosyaları yazan 2
tane kutucuklu kısım geliyor
Ne gızlı dosyalar ne de sıstem dosyaları yazısı gelmedı bende...

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
e63 te 0 a degıl 5 tusuna basınca gizli
dosyalar ve sistem dosyaları yazan 2
tane kutucuk ekrana gelmekte telefondan telefona farklılık gosterebılıyor demekkı...

sevilcana

Üye
ya rompatcher lisans kodu istiyor acaba bilşen var mi

maclove

Üye
Arkadaşlar süpersiniz Nokia E63 e uyguladım oldu ;) emeğinize sağlık

jackass4545

jackass4545

Üye
Merhaba arkadaşlar hack yöntemini Nokia E71-1(08) RM-346 510.21.009 versiyon telefonda denedim fakat her ne yaptıysam rom pack teki İnstall_Server_RP+ yeşil yapamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Sayfa 1 deki adımlar harfiyen uyguladım versiyondan kaynaklanan bi problem mi yada başka bir yöntemi varmıdır. Şimdiden teşekkür ederim.

gurkangumus1980

Üye
arkadaşlar bu yöntem n 86 da işe yarıyomu

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya rompatcher lisans kodu istiyor acaba bilşen var mi

Arkadaşım başlığı tam oku
Anladığım kadarıyla rompatcher'i erken kurmuşsun sıralamaya dikkat et!

---------- Eklendi @ 09:23:31 ---------- Yazıldı @ 09:16:18 ----------

Merhaba arkadaşlar hack yöntemini Nokia E71-1(08) RM-346 510.21.009 versiyon telefonda denedim fakat her ne yaptıysam rom pack teki İnstall_Server_RP+ yeşil yapamadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Sayfa 1 deki adımlar harfiyen uyguladım versiyondan kaynaklanan bi problem mi yada başka bir yöntemi varmıdır. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşım eğer open4all yeşil oluyur, installserver kırmızı oluyorsa
1. Sayfadaki 1.yöntem.zip dosyasını indir.
içinden telefnuna uyumlu installserver.exe dosyasını C/sys/bin klasörüne kopyala
Rompatcher'ı aç open4all yamasını aktif et, installserver yamasının yeşil olmasına gerek yok. Sertifika hatası veren bir uygulama yüklemeyi dene
büyük ihtimal olacaktır.

---------- Eklendi @ 09:24:25 ---------- Yazıldı @ 09:23:31 ----------

arkadaşlar bu yöntem n 86 da işe yarıyomu

Denemekte fayda var :oke:

kayasis

Üye
dostum seni alkışlıyorum.... teşekkürler büyük bir sıkıntımı hallettim sayende...

---------- Eklendi @ 05:53:06 ---------- Yazıldı @ 05:43:14 ----------

dostum seni alkışlıyorum.... teşekkürler büyük bir sıkıntımı hallettim sayende...

tatli_hergele

Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu yöntemle daha önce telefonu hackledim gayet de sağlam güzel bir yöntem yapanların emeğine sağlık teşekkür ediyorum onlara ama bir ricam olacaktı sizlerden. Ben telefonu formatladım ve herşey hafıza kartımda mevcut tek sorun tmquarantina dosyası yok. Sadece tmquarantina dosyasını birileri eklerse çok sevinirim.
(telefonun internet hızı çok düşük 1mblık dosyayı indirirken bile 50kere hata verdi onu indiremediğim için sizlerden böyle bir ricada bulundum)
şimdiden teşekkür ediyorum...

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ben bu yöntemle daha önce telefonu hackledim gayet de sağlam güzel bir yöntem yapanların emeğine sağlık teşekkür ediyorum onlara ama bir ricam olacaktı sizlerden. Ben telefonu formatladım ve herşey hafıza kartımda mevcut tek sorun tmquarantina dosyası yok. Sadece tmquarantina dosyasını birileri eklerse çok sevinirim.
(telefonun internet hızı çok düşük 1mblık dosyayı indirirken bile 50kere hata verdi onu indiremediğim için sizlerden böyle bir ricada bulundum)
şimdiden teşekkür ediyorum...

buyur kardeş işini görür herhalde

Ekli dosyalar

castiel44

Üye
telefonum nokia n8 belle yöntemleri aynen yapmaya calısıyorum ama '' tmquarantine klasörünü x-plore aracılığıyla olduğu gibi C'ye atın.'' diyo verdgnz linkde ki x-plore yi kurdum fakat videoda ki x-plore ile kurdugum cok varklı artı ingilizce bu yüzden tmquarantine dosyasını c ye atamadm bu yüzdende hack de yapamadım yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden tşkler

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
telefonum nokia n8 belle yöntemleri aynen yapmaya calısıyorum ama '' tmquarantine klasörünü x-plore aracılığıyla olduğu gibi C'ye atın.'' diyo verdgnz linkde ki x-plore yi kurdum fakat videoda ki x-plore ile kurdugum cok varklı artı ingilizce bu yüzden tmquarantine dosyasını c ye atamadm bu yüzdende hack de yapamadım yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden tşkler

arkadaşım xplore ye gir ve sıfıra bas ayarlar çıkacak aşağıya doğru in dili türkçe yap

Üst Alt