Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

Sponsorlu Bağlantılar

dewloc

Üye
kardeş lazım olan herseyi konuda verdim zaten. Video da var izleyip yapman gerek. Hiç bilmeyen birine göre anlattım. Muhtemelen baştan aşağı bir göz attın zor geldi vaz geçtin. Kusura bakma aşama aşama yazıyor bakıp yapacaksın maalesef. Hata verirse yardımcı oluruz

cevabınız için teşekürler x-plore kunlanmayı bilmiyorum biraz açarmısınız zahmet olmazsa inanın sabahladık bügün hayırlısı bakalım saygılar

• Beğen
Tepkiler: Symbianist

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
cevabınız için teşekürler x-plore kunlanmayı bilmiyorum biraz açarmısınız zahmet olmazsa inanın sabahladık bügün hayırlısı bakalım saygılar
xplore dosya yöneticisi zaten dediğim Tmquarantine yazan dosyaya tıklayınca içinde bir klasör çıkıyor onun üstüne gelip 4'e basın ya da çıkart yazana. C sürücüsüne bırakın sonra gerisi malum zaten.

• Beğen
Tepkiler: xinanux

dewloc

Üye
xplore giriyorum Tmquarantine bende yok c de ben bu işi beceremiyecegim heralde

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeş yanlış anlama da sen biraz daha telefondan anlayan birini bul istersen. C sürücüsünü bulamıyorsan bu iş çok zor. Ilk baştaki sürücü o zaten telefon hafızası.

• Beğen

dewloc

Üye
xplore giriyorum Tmquarantine bende yok c de ben bu işi beceremiyecegim heralde

c surucusü var giriyorum içinde
Tmquarantine yok

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben mi anlatamiyorum valla anlamadım. Yahu c'ye o klasörü atmadan nasıl orda olmasını bekliyorsun. Konuda verdim işte onu atacaksın gözünü seveyim ben daha açık nasıl anlatılır bulamadım biri bulur elbet. Bulursam da ben anlatırım.

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Sertifikaya son yazanı indirdin mi?

• Beğen
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Birşey daha videoyu izledin mi?

• Beğen

fethiyeman

Üye
​çok teşekkür ederim dostum ellerıne sağlık kaç gündür ugrasıyorum senin yöntemle hac işini hallettim. Hakketen kafa karıstırıcı gibi görünsede çok kolay bi yöntem
benim telefon E71 501.21.001 versiyonlu hack işi ok dir:)
Rompatcherdaki open4all seçeneği aktif oldu sadece dediğin gibi birinci yöntemden devam ettim ilk 9.1 klasörün içinde exe dosyasını c ye atınca bozuk dosya hatası verdi sonra 9.2 deki exe yi c nın içine attım oldu valla güzel oldu :)) yapayan arkadaslar devam edin ben bir haftadır ugrasıyorum sonunda hallettim :))

• Beğen
Tepkiler: Symbianist ve xinanux
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Valla karışık olan yeri sorsun millet yardımcı olalim. Installserver.exe'nin biri olmasa öteki olur o da olmazsa alttaki yönteme geçilir. Yüzde 90 ilk yöntemde iş bitiyor zaten gerisine gerek kalmıyor.

• Beğen

55lim

Üye
Kardeş ben mi anlatamiyorum valla anlamadım. Yahu c'ye o klasörü atmadan nasıl orda olmasını bekliyorsun. Konuda verdim işte onu atacaksın gözünü seveyim ben daha açık nasıl anlatılır bulamadım biri bulur elbet. Bulursam da ben anlatırım.

Allah sabır versin senin iş zor:D bu mesajı yazarken baya gerilmiş olmalısın kelimeler birbirine girmiş:D

• Beğen

ilyasozer

Üye
kardeşim çok saol güzel anlatmissin ama bende 5800 var sisteme erişemiyorum xplore ile diğerleri işe yapamadı c/sys bin bunu nasıl açarım

• Beğen

xinanux

Üye
kardeşim çok saol güzel anlatmissin ama bende 5800 var sisteme erişemiyorum xplore ile diğerleri işe yapamadı c/sys bin bunu nasıl açarım

kardes evet anlatım guzel ama anlamamıssın rompatcherı kurdun mu.

• Beğen

xinanux

Üye
ustad gorurse yıne sabrı tasacak gercı haklı xplore kuruldu sıstem hacklendı vay be bır yasımıza daha gırdık.

• Beğen

xinanux

Üye
bır seyı yapmayı bılıyorsan sorun yok demektır.bır seyı yapmayı bılmıyorsan her sey sorun.

• Beğen

ilyasozer

Üye
kurdum kardeş ama demekki ben yapamadım

• Beğen

ilyasozer

Üye
tamam kardeşim şimdi oldu çok saol

• Beğen
atoprak0

atoprak0

Üye
vivaz u5 de olmadı mobile security programını kuruyorum uygulamalarda ikonu gözüküyor ama birtürlü program açılmıyor

• Beğen

55lim

Üye
  • Beğen

sevalkan

Üye
yaa rompatcherda yeşile döndürürken hata veriyor tel \sys\bin\patcher*. LDD not found diyor ve ikisi de yeşile dönmüyor ne installserver ne de open4all ikisinde de kırmızı çarpı çıkııyor ne yapmalıyım=???

• Beğen

Üst Alt