Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

arkadaşım ben x plore yi tarihi geri alarak kurdum ama şimdi de mobile security programını kuramıyorum sertifika süresi geçmiş hatası veriyor:S

Allah senden razi olsun n95 8gb başarili bir şekilde oldu

Klaas

Üye
@Symbianist, çok teşekkür ederim kardeşim. E63 Rm-437 510.21.010 sistem kararlı çalışıyor. Selametle.

akşam deneyeceğim teşekkürler

harika çalisma tesekkurler telefonum n8 ve basarili oldu emegi geçen arladaslara tesekkue

ilk başta yapmışstım teli formatladım aynı şeyleri yapıyorum fakat olmuyorrrrrrrrr ? c7 nokia belle reflesh

Emrgncy

Üye
ilk başta yapmışstım teli formatladım aynı şeyleri yapıyorum fakat olmuyorrrrrrrrr ? c7 nokia belle reflesh
belle refreshi hacklemek için öncelikle bu link'e tıkla ve zip dosyasını download et

Sonra x-plore ile zip dosyasını aç, içinde iki adet zip dosyası çıkacak.
installserverS^3.zip dosyasının içindeki dosyayı yine x-plore yardımıyla C:/sys/bin konumuna at.

installserverRP+v1.7.rmp dosyasını C:/patches klasörüne at ve telefonu yeniden başlat..

Sonra Rompatcher uygulamasını çalıştır ve içindeki tüm yamaları aktif et, artık hack işlemin tamamdır...

Yapamadığın veya olmayan bir yer olursa mesaj yazman yeterli...

alibak

Üye
gerçekten çok kolay oldu teşekkürler..

Teşekkürleeer e72 olduuuuu tikir tikir harfiyen uyun oluyor

arkadaşım proğramı indirdim (xplore) sertifikaya son klasörü yok onu nerden indiricem

yardımcı olurmusunuz yamalar aktif yeşil oldu dosyalarıda doğru attım olmadı antivirüs programını telefon hafızasına kurmamştım ondan olabilir mi ?