Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun)

gscangs

Üye

tel 6700s bu yazanı uyguladım ve VoxTrack Personal v1.30 Türkçe programını sorunsuz acısız yükledım teşekkür ederim

ayrıca anlatımın içinde teşekkürler herhangi bir soruya gerek bırakmamışsın

Raptor35

Üye
N86 8mp denendi işe yaradı teşekkürler

Rom patcher ın iki yamasıda aktif yani yeşil oluyorsa hack olmuş demektir.
Unsigned bir uygulama yükleyerek kontrol edebilirsin

ettim kaya.77 abinin hava wigdetini yükledim hata verdi başka uygulamalar yükledim yine ayni sorunu verdi

kardesim muhtesemsın allah tuttugunu altın etsın

Sağolasın benim son sürüm C5-00 sorunsuz hacklendi.
Yalnız bir sorum var X-Plore ile RomPatcher uygulamalarını silebilir miyim yoksa kalması gerekli mi?

Emrgncy

Üye
Sağolasın benim son sürüm C5-00 sorunsuz hacklendi.
Yalnız bir sorum var X-Plore ile RomPatcher uygulamalarını silebilir miyim yoksa kalması gerekli mi?

Rompatcher ı silersen hack iptal olur çünkü sisteme ulaşmanı sağlayan yamalar onun içinde ve o aktif ediyor.

x-plore silebilirsin ama telefonundan daha iyi istifade edebilmen için bir dosya yöneticisi şart ve x-plore şimdilik en iyi dosya yöneticisi.
Silmeni tavsiye etmem

---------- Eklendi @ 18:00:31 ---------- Yazıldı @ 17:59:30 ----------

x-plore sana herzaman lazım olacak bir uygulama

supragt

Üye
N93 te hiçbir işe yaramadı

lgkg300

Üye
5800'da tamam hack oldu. Teşekkürler. Ayrıca x6'da da başarılı bir şekilde hack oldu.

Maxis_

Üye
N79 sadece 1. Yöntem ile hacklendi.teşekkürler bu güzel anlatm için herkeze

elvisxxx

Üye
Emeğinize sağlik çok teşekkürler e72 sorunsuz

mty2147

Üye
arkadaşım ben birtürlü rompacht yükledim ama çalışmıyor yamaları işaretleyince üzerlerine kırmızı çarpı geliyor yardım

eyw sagolasın cooook işime yaradı.....

xxmadxx

Üye
5800'da sorunsuz kurdum ve imzasız bir uygulama yükledim sıkıntı yok.. teşekkürler paylaşım için

lgkg300

Üye
6700s ikinci aşama yani restore edeceğim kısım boş herhangi bir dosya yok

fuzul2

Üye
lgkg300 kardeşim setifikaya son zipin içindeki tmquarantine dosyasını c ye çıkardırsan gelir

rambo63

Üye
herşeyi olduğu gibi yaptım rompathcer plusta bisey gözükmüyor .olmadı yardım lütfn