DDorlion
Üye
Bir film arıyorum
Selam millet eskiden izlemiş olduğum bir filmi arıyorum bulamıyorum malesef filmin başını izlemedim bn başladığımda adam bi nedenden dolayı 6 ay kadar hapse girecekti ve adam güçsüzdü içerde ezilmemek için bir üstad buluyo kendine o onu akrep yengeç yılan ne var ne yoksa yedirerek güçlendiriyo bünyesini onun dışında işte spor fln bu adam daha önceden birini daha eğitmiş oluyo ama bu adam eğitildikten sonra bildiklerini kötüye kullanıyo yanlış hatırlamıyosam bunların ikisi aynı hapse düşüyo orda bu adam güçlendiği için milleti yola getiriyo herkes birbirini sever oluyo sonra bu adamın karısı var onuda üstad eğitiyo hapishanenin müdürü hapishaneyi karıştırıp mahkumlara katliam yaptırmaya çalışıyo amacı hapishanenin kapatılması bunun için para alıyodu birilerinden heralde emin değilim en son hapishane karışıyo tam katliam yapcakları sıra üstadın yetiştirdiği adam geliyo olayı engelliyo ama öğrendiklerini kötüye kullanan bir numarada müdüre yardım edenlerden biri üstad ve adamın karısı geliyo sonra işte bunları durduruyolar film bitiyo adı neydi bu filmin bilen varmı ? (yarısı yanlış olabilir tam hatırlamıyorum
)
)

Bünyemiz GüçLensin
: