Faturasız Bir Efsane Sona Erdi (AylıkCepnet Bitti)

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
Şans işte. Turkcelle gectim bir hafta sonra bu ilanlar çıktı. Yapacak bir şey yok bakalim kullanıcı yorumlarina 3 ay sonra yine hat taşırım. Inşallah 4g ile avea sorunlarını çözer.
Umarım kimse de sorun kalmaz avea da benim çekim sorun düzeldi 2g de suan evde her yerde full çekiyor avea

Sarangni

Sarangni

Üye
bu parlamenter tarifesi 5 gb tamamı gün içimi ?

Parlamenter tarifenin özel şartları var. Hem de epey okkalı. Ya orada ki şartları sağlayacaksınız ya da o şartlara sahip birisi referans olacak.

Türk Parlamenter Birliği’ne mensup kişiler evrak teslimi ile ya da ilgili birliğe üye olmayan müşteriler tarifeye kayıtlı müşterilerin referansıyla faydalanabilecektir.

Bu tarife bildiğimiz AVEA Emniyet Mensuplarına yaptığı tarifenin aynısı burada kuruluş farklı.

• Beğen
Tepkiler: phasan
Sarangni

Sarangni

Üye
Avea. Hem faturali hem faturasiz.
750dk+5000sms+5gb=23tl.
750dk+5000sms+6gb=28tl.
750dk+5000sms+7gb=33tl.
Dört beş gündür gördüğüm bütün avea bayiilerinin camında bu ilan var.Bu kampanyayı bilen varsa anlatasın. Gayet uygun duruyor.

AveA hat taşıma yolu ile gelenlere. Her firma da aynı terana. Muhtemelen burada aynısıdır hat taşıma isterler. Mevcut aboneye de fiyatı farklı olur.

phasan

phasan

Üye
AveA hat taşıma yolu ile gelenlere. Her firma da aynı terana. Muhtemelen burada aynısıdır hat taşıma isterler. Mevcut aboneye de fiyatı farklı olur.
Bazıları 28 bazıları 30 TL dir mevcut aboneye

Sarangni

Sarangni

Üye
AveA alacak arkadaşlar evdeki çekim gücü ve 3G durumuna bakmadan almasınlar. Ben şehir merkezine 10 dakika mesafedeyim. İstanbul da harika çekiyordu burada berbat.

phasan

phasan

Üye
AveA alacak arkadaşlar evdeki çekim gücü ve 3G durumuna bakmadan almasınlar. Ben şehir merkezine 10 dakika mesafedeyim. İstanbul da harika çekiyordu burada berbat.

Malesef benim evdede aynı durum var 3g de ama avea 2g allah sukur hep full

Sarangni

Sarangni

Üye
Malesef benim evdede aynı durum var 3g de ama avea 2g allah sukur hep fu ll

Evde internet olmasa AveA da kalmam ama şu anda wi~fi ile durumu kurtarıyorum. Önceden 15 Mbps görüyorum ama şimdi ki durum sıkıntı. Yarın bir AveA arayayım.

4.5 G ile neler olacak bakalım göreceğiz.

• Beğen
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bu cepnet yerine verilen 1,5 gb interneti bir türlü iptal edemedim.
Ne yapmam lazım?

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Bu cepnet yerine verilen 1,5 gb interneti bir türlü iptal edemedim.
Ne yapmam lazım?
Maalesef iptal edilmiyor bilinçli yapıyorlar vodafone forum sayfalarında herkes şikayetçi ya 18 liradan az para olacak ya da hattı taşıyacaksın ben turkcelle geçtim mecburen

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Maalesef iptal edilmiyor bilinçli yapıyorlar vodafone forum sayfalarında herkes şikayetçi ya 18 liradan az para olacak ya da hattı taşıyacaksın ben turkcelle geçtim mecburen
En guzeli 3 lü varken tek paket alınmaz

Sarangni

Sarangni

Üye
En guzeli 3 lü varken tek paket alınmaz
Küçük ekranlı telefonlar varken Vodafone sınırsız güzeldi ama büyük ekrana geçince ben keyif alamadım ve AveA Emniyet Referans geçtim. Bence çok da abartılacak bir tarife değildi.

• Beğen
phasan

phasan

Üye
Küçük ekranlı telefonlar varken Vodafone sınırsız güzeldi ama büyük ekrana geçince ben keyif alamadım ve AveA Emniyet Referans geçtim. Bence çok da abartılacak bir tarife değildi.
Artık vodafone cepnet anlamı kalmadı

• Beğen
Tepkiler: erkişi
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye