HolyAngelic
Üye
Pttcell bildiğim kadarıyla faturalı keşke faturasızda olsa...Pttcell var sınırsız internet olarak. Avea alt yapısı nedeni ile geçmiyorum. Birde kota vardı sanırım...
Bir araştırma yapmak lazım
Sınırsız yok galiba ben goremedim. Ben şuna bakıyorum ama sormak lazım kullananlara
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sınırsız olmayacakmış artık...Şimdi 1.8 gb paketi ile gb bitince yavaş sınırsız devam edecek ise değer ama sınırsız değil ise cacık . Iptal edin
En iyisini yapmışsın tebrikler.Ama bu ülkede hiçbir zaman firmalar tüketicinin taleplerine karşılık birşey yapmamışlardır , onlar gelen paraya bakarlar...@Vodafonetr , @VodafoneDestek twitter üzerinden vurun arkadaşlar. Ben yaptım yapacağımı....
Aynen katılıyorum kendi kaybetti hemde binlerce aboneyi...Vodafone kendi kaybetti bir şekilde bur yol buluruz artık bizde
nerde o günler keşke öyle birşey olsa ama bu kadar aboneyi kaybetmeyi göze aldılarsa bir daha geri dönmezler hatalarından...Senin önerdiğin 1gb sinirsiz turkcell iyi gibi duruyor bakalım duruma belki vodafone tövbe edip af diler☺
Sınırsız faturalıya varAynen bende avea da sınırsız internet yok diye biliyorum ayrıca woops un fiyatı fena değil...
Bana faturasız lazım ama bu hatasından sonra tabiki vodafone da kalmam...Sizde avea geçin
Ozaman turkcell geçinizBana faturasız lazım ama bu hatasından sonra tabiki vodafone da kalmam...
Aynen bende öyle yapmayı düşünüyorum...Ozaman turkcell geçiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?