Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
+bana 5dilek hakkı daha ver
-peki efendim istediğiniz 5 dilek nedir?
+50 milyon tl param olsun
son model 2 arabam olsun
Tony stark in evi gibi evim olsun
Beyaz tenli mavi gözlü kızıl saçlı eşim olsun
(Sonuncu beklesin lazım olur)
mürteza16
Üye
Birde iyisinden bir sarışın bayan.
YaşlıTaşCocuk54
Üye
Tabiki de jarden DD
The Pancar
Üye
Atatürkle tanışmak
Karavelaa
Üye
Sonsuz dilek hakkı isterdim
Morpheuz
Üye
Bişey söyleyip parmağımı şıklatınca o şeyin olmasını isterdim Bi nevi sonsuz dilek
The Pancar
Üye
zamanda yolculuk
___kaptan___
Üye
Bir dilek hakkım olsa
Şu koca dünyada; Irkçılığın olmamasını, zenginliğin ve fakirliğin olmamasını, her insanın gelirinin aynı düzeyde olmasını, hiçbir çocuğun gözlerinin vitrindeki oyuncakta kalmamasını ve o çocuğun babasının başının yerde kalmamasını, düşmanlık kavramının olmamasını, dostluk kardeşlik ve yardımlaşmanın olmasını, herkesin sağlıklı bir hayat sürüp vefat etmesini, ileride ünlü bir yazar olmayı ve de şuan gönlümdeki kişi ile evlenip üçüz ya da ikiz kızlarımın olmasını dilerdim
teknolojibaronu
Üye
Ne dilesek en iyisini dileyemiyeceğim için dilek hakkımı saklardım.
Şu koca dünyada; Irkçılığın olmamasını, zenginliğin ve fakirliğin olmamasını, her insanın gelirinin aynı düzeyde olmasını, hiçbir çocuğun gözlerinin vitrindeki oyuncakta kalmamasını ve o çocuğun babasının başının yerde kalmamasını, düşmanlık kavramının olmamasını, dostluk kardeşlik ve yardımlaşmanın olmasını, herkesin sağlıklı bir hayat sürüp vefat etmesini, ileride ünlü bir yazar olmayı ve de şuan gönlümdeki kişi ile evlenip üçüz ya da ikiz kızlarımın olmasını dilerdim