karayel90
Üye
-
Konu Sahibi
-
tatlım pek bişi sölemene gerek. Merhaba nasılsın'dan sora bırak gözler konuşsun.
Çok güzel bi tavsiye hocam tebriklerErkek: Bana isminizi bağışlar mısınız?
Kadın: Neden? Sizin yok mu?aman dikkat
Bu kadar basit misiniz ?
tatlım bu basitlik değil aksine çok zor bişi ama sen daha bunu bilmiyorsun :/
ve sende dalga geçtin.
O kadar yeteneklisin ki; çok kolaymış gibi aksettirdin...
Haklısın fakat her insanın ruh hali anı anına tutmuyor. Bunun için önceden gözlemlemek ve kestirmek lazım. Tanışmak istediğin kişiyi belli bir süre uzaktan tanımak ve ona göre hareket etmek lazım...ve sende dalga geçtin.
evt kolay değil ama denesin. Komik olsa bile olsun. Düşünsenize gülerek sohbete başlıyorsunuz
Erkek: Bana isminizi bağışlar mısınız?
Kadın: Neden? Sizin yok mu?aman dikkat
ve sende dalga geçtin.
evt kolay değil ama denesin. Komik olsa bile olsun. Düşünsenize gülerek sohbete başlıyorsunuz
o kadar yazdım bi allahın kuluda teşekkür etmedi.
Abi ama gözlerin içine bakmadan konuşursanda hem hisleri yaşayamazsın hemde düzgün iletişim kuramazsın. bu normal insanlar arasındada geçerli
Dııııttt !!!
Ben kimseyle dalga geçmem.
Şöyle daha iyi anlarsın; Sırf dalga geçmek için dalga geçmem.
Sonuçta dalga geçmiş oluyor muyum? Bu konudaki sayılmaz...
Konuya dönersek, bir şekilde konuşta nasıl konuşursan konuş. Sakın gözlerini işin içine karıştırma.
Çok güzel bi tavsiye hocam tebrikler
- - - Eklendi - - -
Kardeş sen bana özel mesaj at kızı elinde bil
O sana laf atsında gerisinde esprili bir dille relax konuşsan yeter. herhangibirşey düşünüp "acaba yapabilirmiyim ? ,acaba yanlışmı anladı?" gibi şeyler düşünürsen saniyeler içinde beyninde aşırı veri transferi gerçekleşir ve buda düşünce ve analiz sistemini etkisiz kılar. Sohbetin geri kalanında saçmalarsın ve kızın canını sıkarsın. Eğer bu iş dahada ilerlerse kız sanki sen yokmuşsun gibi senin söylediklerini takmamaya başlar ve seni kendi konuştuğu arkadaş grubundan soyutlar. buda senin için büyük bi darbe olmuş olabilir. O yüzden sadece konuş. Espirili bir dille
Dııııttt !!!
Ben kimseyle dalga geçmem.
Şöyle daha iyi anlarsın; Sırf dalga geçmek için dalga geçmem.
Sonuçta dalga geçmiş oluyor muyum? Bu konudaki sayılmaz...
Konuya dönersek, bir şekilde konuşta nasıl konuşursan konuş. Sakın gözlerini işin içine karıştırma.
Adam bana bi özel mesaj atsaydı hem gereken taktikleri alacaktı hem de gazı
- - - Eklendi - - -
adam tecrübeli abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?