-LiveYourLife- Üye delimakina' Alıntı: kadına bayan demenden hiç hoşlanmadım mesela bayan ne kadar iğrenç bi kelimedir ya Genişletmek için tıkla ... ne tuhaf... Bence Tam Tersi oLmaLı
delimakina' Alıntı: kadına bayan demenden hiç hoşlanmadım mesela bayan ne kadar iğrenç bi kelimedir ya Genişletmek için tıkla ... ne tuhaf... Bence Tam Tersi oLmaLı
-LiveYourLife- Üye ™мγdяєaм;1506418' Alıntı: Ooo Ne Linki s Genişletmek için tıkla ... biLmiyorum Ben ekLemedim NasıL GeLmis o oraya ss
™мγdяєaм;1506418' Alıntı: Ooo Ne Linki s Genişletmek için tıkla ... biLmiyorum Ben ekLemedim NasıL GeLmis o oraya ss
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi Walla Memur Bey Forumda Dolaşıyodum Konu İçlerinde Henüzz Bu Konuya Daha Gelememiştim Efenim
Praetor Emekli Yönetici delimakina' Alıntı: bayan ne kadar iğrenç bi kelimedir ya Genişletmek için tıkla ... Bak buna katılıyorum "Kadın" Ne kadar güzel bir kelime...
delimakina' Alıntı: bayan ne kadar iğrenç bi kelimedir ya Genişletmek için tıkla ... Bak buna katılıyorum "Kadın" Ne kadar güzel bir kelime...
Odysseus Üye En güzel kelime avrattır. Avrat yıka bakayım ayaklarımı, çayımı goy, suyu ısıt vs vs. Avrat ne kadar doğal
En güzel kelime avrattır. Avrat yıka bakayım ayaklarımı, çayımı goy, suyu ısıt vs vs. Avrat ne kadar doğal
Praetor Emekli Yönetici Evet çok doğal Hani ormandan çıkıp evrimini tamamlamış, eve girmiş de karısına seslenmiş gibi...
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi delimakina' Alıntı: iyide ben sana iğrenç demedim ki :S Genişletmek için tıkla ... Şaka Bea
Nazy Üye Adem' Alıntı: En güzel kelime avrattır. Avrat yıka bakayım ayaklarımı, çayımı goy, suyu ısıt vs vs. Avrat ne kadar doğal Genişletmek için tıkla ... doğal olmak iyi değil okadarda hatunu saçından çekip gezmeğe götürmekte doğal sayılr değilmi? hani eski mağara adamları yapıyorlarmışya kadında mutlu oluyormuş "vuuuuuuuu nekadar güçlü bir men" diye
Adem' Alıntı: En güzel kelime avrattır. Avrat yıka bakayım ayaklarımı, çayımı goy, suyu ısıt vs vs. Avrat ne kadar doğal Genişletmek için tıkla ... doğal olmak iyi değil okadarda hatunu saçından çekip gezmeğe götürmekte doğal sayılr değilmi? hani eski mağara adamları yapıyorlarmışya kadında mutlu oluyormuş "vuuuuuuuu nekadar güçlü bir men" diye