matraxadr
Üye
BiNSWiCertMUI karşılaşan_?nedir_?ne değildir_?
Nokia N95 8GB , BiNSWiCertMUI isimli Uygulamalar da cıkan bu yapboz görünümlü,üzerine geldiğimde ne açılıyor ne de seçeneklerden kaldır dediğimde kaldırılıp silinebiliyor._?karşılaşan_?nedir_?ne değildir_?çözümü_? yardımcı alabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler 
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar kullandığım cihaz N95
Security Manager_ sertifikalamayla ugraşmıştım ama sonuç alamadım port bulmuyor same error diye uyarı veriyor bu uygulama oradan eklenmiş olabilir mi acaba diye şüphe duyuyorum.çünkü başka hiçbir yüklemeyle ugraşmadım.BiNSWiCertMUI isminde telefonun uygulamalar bölümünde üzerine gelip aç diyorum açılmıyor kaldır diyorum gık yok.ayne istifini bozmadan orada duruyor. nasıl kaldırabiliriz_?çözüm nedir_?ne değildir_?

--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar kullandığım cihaz N95
Security Manager_ sertifikalamayla ugraşmıştım ama sonuç alamadım port bulmuyor same error diye uyarı veriyor bu uygulama oradan eklenmiş olabilir mi acaba diye şüphe duyuyorum.çünkü başka hiçbir yüklemeyle ugraşmadım.BiNSWiCertMUI isminde telefonun uygulamalar bölümünde üzerine gelip aç diyorum açılmıyor kaldır diyorum gık yok.ayne istifini bozmadan orada duruyor. nasıl kaldırabiliriz_?çözüm nedir_?ne değildir_?