BiNSWiCertMUI karşılaşan_?nedir_?ne değildir_?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matraxadr

matraxadr

Üye
    Konu Sahibi
BiNSWiCertMUI karşılaşan_?nedir_?ne değildir_?
Nokia N95 8GB , BiNSWiCertMUI isimli Uygulamalar da cıkan bu yapboz görünümlü,üzerine geldiğimde ne açılıyor ne de seçeneklerden kaldır dediğimde kaldırılıp silinebiliyor._?karşılaşan_?nedir_?ne değildir_?çözümü_? yardımcı alabilecek arkadaşlar şimdiden teşekkürler :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar kullandığım cihaz N95
Security Manager_ sertifikalamayla ugraşmıştım ama sonuç alamadım port bulmuyor same error diye uyarı veriyor bu uygulama oradan eklenmiş olabilir mi acaba diye şüphe duyuyorum.çünkü başka hiçbir yüklemeyle ugraşmadım.BiNSWiCertMUI isminde telefonun uygulamalar bölümünde üzerine gelip aç diyorum açılmıyor kaldır diyorum gık yok.ayne istifini bozmadan orada duruyor. nasıl kaldırabiliriz_?çözüm nedir_?ne değildir_?

matraxadr

matraxadr

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çözülmüştür arkadaşlar.en musait zaman da paylaşıcam

matraxadr

matraxadr

Üye
    Konu Sahibi
BiNSWiCertMUI olayını çözümü ;

Security Maneger programıyla uğraşıp Cep telefonunun uygulamalar bölümünde BiNSWiCertMUI isminde bir uygulama gibi gözüken ama henüz oluşmamış yeşermemiş bir uygulama başlangıcı görürseniz şaşırmayın kayırmayın arkadaşlar.Öncelikle RELAX .
Security manager prog. uğraşmaya başlıyoruz,maxicep sitemizde verilen prog.ile ilgili talimatları uyguluyoruz.Cep telefonumuza TRK uygulamasını yüklüyor ve çalıştırıyoruz aynı zamanda bilgisayarımızla pc s.modunda (usb) cihazımızı eşleştirme yapıyoruz.Bilgisayarda ilgili programı açıyoruz otomatik port aramaya next diyoruz *Buraya kadar herşey normal asıl sorunun başlangıçı burada başlıyor . . .ve ara ara ara ilim çinde de olsa git al bul gel bizim cihaz connected yapıyor fakat bilgisayarımız aynı zamanda notebook umuz her ikisimdede dememize ragmen portu bulup bağlanamıyor ve * yüklemeleri cep telefonumuza yapamıyor. Same error hatasını alıyoruz dakikalarca next diyip port aramaya çıkıp beklememize usb kablolarını cıkarıp takıp bir o biligisayar senin bir bu bilgisayar benim deneye deneye hal oluyoruz.Cep telefonumuza baktığımızda uygulamalar bölümüne BiNSWiCertMUI isminde uygulamayla karşılaşıyoruz.açmaya çalıştığımızda açılmıyor kaldır dediğimizde kaldırılıp silinmiyor.virüs kaptık şifayı diyoruz bir panik atak başlıyor fakat değilmiş oldugunu security manager programını tekrar tekrar kurup tekrar tekrar usb kablo.çıkarıp bağlantı sağlamaya çalışıp port arattırıp bulamayıp arada bir panik atak BiNSWiCertMUI uygulamasını açmaya çalışıp açamayıp kaldırıp silemeyip cihazı kapatıp açıp ve . . diğer gün bir panik atakla uygulamalara girip BiNSWiCertMUI dediğimiz uygulamaya baktığımızda SecMan e dönüşmüş olası sevindirici. Security Manager uygulaması dosyası kapanmış oldu.

Sohbet muabbet olsun , BiNSWiCertMUI geçiçidir bir süre sonra SecMan e dönüşecek bilgisayar ile cihazınız arasında port tarama arama sırasında bağlantının sağlanamaması kesilmesi yarım kalması gibi değişiklikler göstebilecek sebeplerden açılıp kaldırılamayan SecMan Uygulamasının başlangıç evresi.Sorunun çözümü önce ReLaX sonra ısrarla port bulmaya devvam.

Herkeze iyi Forumlar ve ReLaXlar :pro:

fom59

fom59

Üye
Valla bende 1 aydır aynı şekilde duruyor.Bende sürekli uğraştım açıp kapadım ama olmuyor.Silmemiz mümkün değil mi?

matraxadr

matraxadr

Üye
    Konu Sahibi
belirttiğim gibi açmaya çalıştığımızda açılmıyor kaldırmaya çalıştığımızda silinmiyor

--------------- Ekleme ---------------

security manager prog. tekrar cihazımıza bilgisayarımıza kurmaya çalışmak *önemli: port aratmasını tam olarak tamamlamak ve bulmak sorunu çözecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...