kardes ben çin sitesinden sertifika aldım ama hersey tamam sign the sis dedigim zaman cubuk ilerliyor ve bitmeye yakın certificate the file signing failed diye bi yazı cıkıyornası asabilirim baska programlar falan varmı sign yapmak için certifika uzerinden şimdiden saolun...
Tam'da benim aradagım porgram CER ve BİNKEY dosyaları ilen programmı sertifikalamayı başardım bu programı sunan arkadaştan ALLAH razı olsun ve başarılarının devamını diliyorum TEŞEKKÜR'EDERİM .
hocam bende var bu program ve ben opda dan sertifika aldım yalnız sadece sis dosyalarını sertifika yapıyor sisx dosyalarını bununla nasıl sertifikalandırırız saygılar.
kardeş saol ama ben anlayamadım.bi n-gage oyunu indirdim (brothers in arms) bin pda falan dio ama oyunu bi türlü bu paylaştığın programa gösteremedim.oyun klasörünü açıom sadece tools gözüküyor.bna bi yardımcı olursanız sevinirim
dosya icinde genosix gibi dosya var onu etkisiz hale getirincede program calismio ama isin garibi yabanci sitelerdede ayni halt var,12 tane signsis indirdim hepside aynii