Binbaşı olmuşum :) - İÇİMDEN GEÇENLER - :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nice rütbelere

Tepkiler: MasteLaa

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Biz de senin gibi üyeler sayesinde MaxiCep'te olmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Sen, ben, o olmazsa aramızdaki arkadaşlık ve cana yakınlık olmasa MaxiCep böyle çekici olmazdı. Hepsi hepimizin sayesinde. Teşekkürler sana, teşekkürler tüm MaxiCep üyelerine

Burası MaxiCep
Burdan çıkış yok!

Akıncı

Üye
Tebrikler...

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
İltifatın için ne kadar teşekkür etsem azdır Furkan abicim İnşallah bu cana yakınlık bu sitenin vazgeçilmez özelliklerinden olur
Tekrar teşekkür ediyorum

CABBAR

Üye
Tebrikler Binbaşım!!!

Ow yeah ! Maxi duygularim kabardi

Saka bi yana ben kendimi iyi ifade edemeyen edemeyen bi insanim. Bu konuyu acan arkadasa her.yonden ve bnm duygularima tamamen ayni sekilde tercuman oldugu icin tesekkur ederim.Diger forumlarda hep bir art niyet var. Devamli birileri kavga pesinde. Ama ben bu siteye uye oldugumdan beri forumda bi farklilik en bastan hissetmistim. İyiki varsiniz . Hepinizi COK seviyorum

- - - Eklendi - - -

Bu arada Tebrikler binbasi olmussun Valla ben daha hangi mesajda hangi rutbe hic bilmiyorum. Mesaj kasma konu kasma gibi derdimde yok. İhtiyacim oldukca yaziyor ihtiyacim oldukca konu aciyorum (son actigim ulker ice cream konusu disinda ). Bkalim biz ne zmn binbasi olacaz

Beni seveni bende severim kardeşim Tebrikler daha nice rütbelere

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ediyorum kuzum yazdıkların için Evet ben de bahane oldu içimden geçenleri yazmış oldum aslında.. Binbaşı olmak veya başka bir şey önemli değil

- - - Eklendi - - -

Beni seveni bende severim kardeşim Tebrikler daha nice rütbelere

Tepkiler: HacKLess
Hayırlı olsun Ayrıca teşekkürler duygularımız karşılıklı

u_cosar

Üye
Tebrikler

15097

Üye
biraz geç oldu ama tebrikler

tarxhn

Üye
hayırlı olsun fatih

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
kuzu, hayırlı olsun. bu bölüme pek girmem. tesadüf gezerken gördüm. senin adına sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...