MasteLaa
Üye
Binbaşı olmuşum :) - İÇİMDEN GEÇENLER - :)
Merhaba arkadaşlar binbaşı oldum ama bu konuyu binbaşı olma bahanesiyle içimden geçenleri yazmak için açtım desem yeridir çünkü binbaşı teğmen benim için önemli değil neyse.. 
Arkadaşlar ben sitede yeni sayılırım ama gerçekten çok seviyorum bu siteyi
Kimseyi kırmamaya çalışıyorum elimden geldiğince ki kırmadığımı da düşünüyorum eğer kırdıysam helallik diliyorum
Siteye ilk girdiğimde anlamıştım sitenin güzelliğini
--Bu sitenin kıymetini bilin çünkü ben çok sitelere gittim her zaman belirtiyorum ki oradaki insanlar başkalarını bozmak derdinde , nasıl bozabilirim kalbini kırabilirim derdinde
Beni sitede tanıyan çok az kişi var ve buradan abilerime,ablalarıma,arkadaşlarıma söylüyorum :
Hepinizi gerçekten çok çok seviyorum
İnşallah siz de beni seviyorsunuzdur
Bana küsen biri var ise gelsinler barışalım mesaj atsınlar konuşalım.
Belki sitede tanınmıyorum ama ben yine söylüyorum :
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM AYIRT ETMEDEN

Arkadaşlar ben sitede yeni sayılırım ama gerçekten çok seviyorum bu siteyi
Kimseyi kırmamaya çalışıyorum elimden geldiğince ki kırmadığımı da düşünüyorum eğer kırdıysam helallik diliyorum
Siteye ilk girdiğimde anlamıştım sitenin güzelliğini
--Bu sitenin kıymetini bilin çünkü ben çok sitelere gittim her zaman belirtiyorum ki oradaki insanlar başkalarını bozmak derdinde , nasıl bozabilirim kalbini kırabilirim derdinde
Beni sitede tanıyan çok az kişi var ve buradan abilerime,ablalarıma,arkadaşlarıma söylüyorum :
Hepinizi gerçekten çok çok seviyorum
İnşallah siz de beni seviyorsunuzdur
Bana küsen biri var ise gelsinler barışalım mesaj atsınlar konuşalım.
Belki sitede tanınmıyorum ama ben yine söylüyorum :HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM AYIRT ETMEDEN

tebrikler