bimeksten telefon almak sizce ne kadar guvenilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Higuain28

Üye
    Konu Sahibi
bimeksten telefon almak sizce ne kadar guvenilir?
bu soruyu soruyorum cunku ordan bisi aldiginizda kasiyerin soyledigi ilksey ''kutunun icindeki urun bozuk hasarli vs. olursa urun iadesi veya degisimi yapilmaz ancak servise goturmek icin araci olabiliriz'' diyor

lolaman

lolaman

Üye
Media Marketten al hem daha ucuzdur hem de bozuksa geri götürebilirsin...

volkan0010

Üye
bütün cep telefonları için geçerlidir bu durum.
Satıcı farketmez!

lolaman

lolaman

Üye
Olsun yine de Media Market ucuz fiyat garantisi veriyor eğer bimekste daha ucuz ise fiyat farkının 2 katını veriyor seçim senin tabi kide..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ne saçma bişey.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu soruyu soruyorum cunku ordan bisi aldiginizda kasiyerin soyledigi ilksey ''kutunun icindeki urun bozuk hasarli vs. olursa urun iadesi veya degisimi yapilmaz ancak servise goturmek icin araci olabiliriz'' diyor

niyeymış urunun hasarlı olup olmadıgını arızalı olup olmadıgını görmeden kullanmadan nasıl anliycaz.sat kurtul mantıgı uyguluyorlar. Kafalarında parcalarım o cıhazı ben

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Ben telefonu tanıdığım bir yerden fiyatında çok uçuk olmadan aldım.Alırken dedim sorun çıkarsa getirim değiştirir misin diye,tabi ki değiştiririm dedi.Böyle olmayacaksa servislerle neden uğraşasın ki ?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
bimeks ile bi maceramı anlatmak istiyorum ama konuyla pek alakası yok (cep telefonu ile)

geçen sene samsunda ki bimeks den usb li kol almıştım (hani otogarın karşısında ve ben de orduya geçiyordum) deneme imkanımız yokdu ordu ya geldiğim de kol bozuk çıktı ve aradan 1 ay geçti tekrardan ordudan memleketime geçerken kolu da götürdüm oraya dedim hiç kullanmadan bozuk çıktı onlarda aradan zaman geçtiğini sadece servise göndereceklerini söylediler (kolda 18 tl lik bişiy)
neyse dedim olur hani sonra hoparlör alım dedim 20 tl beyaz renkde hani denemeden almam dedim onlarda fatura kesmeden denemiyoruz dediler neyse aldık denedik gene bozuk çıktı sonra üstüne para verdim goldmasterin kini almıştım

Vel hasim kelem bimeksden denemeden ürün almayın!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt