iphone 4 satan bi marketten bahsediyoruzArkadaşlar ucuz etin yahnisi yawan olur, vardır bi enayilik bu işte. Kim kime beleş bişiy verio bu devirde ???

O kadar abartılmaz heralde sıraya girme falanallah sabahtan sıraya geçerim hatta avantajım var bim bizim evin altında
Optimus Me gerçekten fiyatına göre çok iyi smartphone. Android 2.2 Froyo olması cabası. Uygulamalar ve oyunlar ücresiz en azından. 

ben c503 üm den memnunum alırsak babama alırım o da senin dediğin gibi ayırtırarakO kadar abartılmaz heralde sıraya girme falanOptimus Me gerçekten fiyatına göre çok iyi smartphone. Android 2.2 Froyo olması cabası. Uygulamalar ve oyunlar ücresiz en azından.
Ahmet bence sen sipariş et tanıdık biri varsa BİM'de![]()

bim güvencesi var istediğin gibi gidiyon ben beğenmedim diyon şak iade alıyolar ama fatura fiş lazım bozulursada gene aynı şekilde bime güvenebilirsiinizbu telefonlarda bir sorun çıkmasın kore malı mıdır acaba ona dikkat etmek lazım çin çıkmasın
Optimus Me'nin ekranından şikayetçi tek seni gördümsanırım almaya karar verdi ama ekranı küçük biraz zaten büyük olsaydı hiç düşünmezdik bile
şarz falan diyolardı ilginçOptimus Me, Google'ın işletim sistemi Android 2.2 Froyo olması oyun ve uygulamaların ücretsiz indirilmesini sağlıyor. Peki bir soru sorucam. Youtube izleyebiliyormuyduk bu smartphone'da ?Optimus Me Satışı bimde 16 eylülde dostum (:
çıkmamış olan kampanyalı ürünü nasıl alalım.. telefonun muhakak sahibi vardırda bimden değil normal fiyatını ödeyip alan vardır (: