bimden lg optimus alanların görüşleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar ucuz etin yahnisi yawan olur, vardır bi enayilik bu işte. Kim kime beleş bişiy verio bu devirde ???

• Beğen
Tepkiler: zeusahmet

Burak

Üye
    Konu Sahibi
cin malıysa almanın bi anlamı yok. :no:

Masha

Masha

Üye
allah sabahtan sıraya geçerim hatta avantajım var bim bizim evin altında
O kadar abartılmaz heralde sıraya girme falan :) Optimus Me gerçekten fiyatına göre çok iyi smartphone. Android 2.2 Froyo olması cabası. Uygulamalar ve oyunlar ücresiz en azından.
Ahmet bence sen sipariş et tanıdık biri varsa BİM'de :)

Burak

Üye
    Konu Sahibi
evet senin sıraya gırmene gerek yok :D tanıyosundur zaten, ayırttır.

ahmetc503

(h)

----------Eklendi @ 15:07:18 ---------- Yazıldı @ 15:04:16 ----------

O kadar abartılmaz heralde sıraya girme falan :) Optimus Me gerçekten fiyatına göre çok iyi smartphone. Android 2.2 Froyo olması cabası. Uygulamalar ve oyunlar ücresiz en azından.
Ahmet bence sen sipariş et tanıdık biri varsa BİM'de :)
ben c503 üm den memnunum alırsak babama alırım o da senin dediğin gibi ayırtırarak :naughty:

----------Eklendi @ 15:10:04 ---------- Yazıldı @ 15:07:18 ----------

bu telefonlarda bir sorun çıkmasın kore malı mıdır acaba ona dikkat etmek lazım çin çıkmasın
bim güvencesi var istediğin gibi gidiyon ben beğenmedim diyon şak iade alıyolar ama fatura fiş lazım bozulursada gene aynı şekilde bime güvenebilirsiiniz

technoshark

technoshark

Üye
aslında bu kampanyayı önceden öğrenseydik bimden birileriyle tanışabilirdik (:

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha:

----------Eklendi @ 17:50:25 ---------- Yazıldı @ 17:49:55 ----------

herşey için geç değil abi :D

• Beğen
Tepkiler: technoshark

ahmetc503

sanırım almaya karar verdi ama ekranı küçük biraz zaten büyük olsaydı hiç düşünmezdik bile

Burak

Üye
    Konu Sahibi
güncel

buket2

buket2

Üye
fiyat 299 tl olacakmış ayın 16.sından sonra satıştaymış. sabah benimde aklıma geldi optimus me alanların görüşleri diye başlık açmak...iyi oldu bu :) bakalım ilk görüşler nasıl olacak

Masha

Masha

Üye
sanırım almaya karar verdi ama ekranı küçük biraz zaten büyük olsaydı hiç düşünmezdik bile
Optimus Me'nin ekranından şikayetçi tek seni gördüm :) şarz falan diyolardı ilginç

Burak

Üye
    Konu Sahibi
up.

Ocean258

Ocean258

Üye
valla ben bımden falan almadım ama 3 ay kullandım.. Ekran kalıtesı ve parlaklıgı,tasarımı,şarj süresi ve wifi hızı cok ıyıdır o telefonun.. optımus black almak ıcın satmıstım.. tavsıye ederım hocam fıyatına gore en ıyı smartphone'lardan bırısı pıyasdakı. android 2.2 froyo sayesnde uygulama ve oyundada sıkıntın olmaz

Burak

Üye
    Konu Sahibi
güncell.

zeusahmet

zeusahmet

Üye
evet daha bimden bu telefonu alan çıkmadı mı yahu :D

Burak

Üye
    Konu Sahibi
beklemedeyiz. Bakalım.

technoshark

technoshark

Üye
Optimus Me Satışı bimde 16 eylülde dostum (:

çıkmamış olan kampanyalı ürünü nasıl alalım.. telefonun muhakak sahibi vardırda bimden değil normal fiyatını ödeyip alan vardır (:

Masha

Masha

Üye
Optimus Me Satışı bimde 16 eylülde dostum (:

çıkmamış olan kampanyalı ürünü nasıl alalım.. telefonun muhakak sahibi vardırda bimden değil normal fiyatını ödeyip alan vardır (:
Optimus Me, Google'ın işletim sistemi Android 2.2 Froyo olması oyun ve uygulamaların ücretsiz indirilmesini sağlıyor. Peki bir soru sorucam. Youtube izleyebiliyormuyduk bu smartphone'da ?

technoshark

technoshark

Üye
youtube uygulaması bile var google marketten, ordan download ederek youtubeyı ızleyebılırsınız aynı zamanda kendi sitesindende izleyebilirisiniz. Aslında bimdeki bu kampanyayı kaçırmamam lazım ya (: bir tanıdık olsada alsam. :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt